keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Kissakuvahaaste 96: Syöksy

Kissakuvahaasteen aiheena tällä viikolla on "syöksy". Sinnistä noita syöksykuvia riittää, mutta koska Pätkiksestä vastaavia saa napsaistua selvästi harvemmin, julkaisenkin mieluiten yhden harvinaisemman kuvan, jonka otin taannoisella reissullamme Lahteen, jolta olemme siis jo Ouluun kotiutuneet.




Kun Pätkis nukkuu, se nukkuu kuin koomapotilas. Kun Pätkis syöksyy, se syöksyy niin, ettei kuvaaja ehdi välttämättä lainkaan mukaan tilanteeseen. Kyseisessä räpsyssä katti syöksyy makkarista keittiönpöydän alle saatuaan jonkin asteisen hepulikohtauksen. Pyydän anteeksi kuvan heikohkoa laatua. Edes Photari ei pelastanut lopputulosta. Syöksy oli aivan liian villi nykytekniikalle.

10 kommenttia:

  1. Heh, näyttää kuin olisi hullun kiilto silmissä, kun pitää niin lujaa syöksyä.Hepulikohtausta kerrakseen;)
    Tuollainen "hullu" ilme on meidän Sonjalla, kun se teroittaa kynsiään korituoliin, ei kuule eikä näe mitään silloin=D

    VastaaPoista
  2. Melkoinen hullu siitä aina hepuloidessaan tuleekin. Silmistä ja korvista sen sekopäisyysasteen näkee parhaiten. Kissat ovat kyllä seotessaan parasta viihdettä! :D

    VastaaPoista
  3. Sinni ja Pätkis saivat blogissani juuri pystin! Onnea ja rapsutuksia :D.

    VastaaPoista
  4. Aijai, ny niille nousee kissanpissa päähän... Mutta kiitos silti (!) myös kisuilta, kun ne vielä juuri ja juuri osaavat kiittää. ;p

    VastaaPoista
  5. Kiire näyttää olevan. Et kai vain ruokakuppia kolistellut. Meillä se ainakin saa liikettä niveliin :)

    VastaaPoista
  6. Sama homma myös Pätkiksen kohdalla, muttei kuitenkaan tässä kyseisessä tilanteessa. :p Lie mitä kummitusta se pakoon juoksi.

    VastaaPoista
  7. Jos kiinnostaa, osallistu tähän>^^<
    http://villikissanneuleet.blogspot.com/2009/01/kissajuttuja.html

    VastaaPoista
  8. Mähän osallistun, kiitos haasteesta. :p

    VastaaPoista
  9. Sun kissat on jotain ylimaalisen ihanaa! mun mieskin hekottelee näille kuville kun jätän aina tän blogin sitä varten näytölle :D Tosin oot aiheuttanut sille kissakuumeen vol 1000 ja 1, koko ajan pitäis olla hankimmassa meidän Nöpölle seuraa :) Me siis ollaan vähän niinkuin päätetty että Ragdoll olis the kissa sit kun oikeasti hankinta-asteelle päästään.

    VastaaPoista
  10. Jaiks, kommentti jääny näköjään huomaamatta aiemmin. :p

    Kissat kiittää kehuista ja emäntä kommentista! :p Ei se väärin oo, jos raggiskuume on iskeny. Kuhan vaan sitte tiiätte, että sen siivousinnon ois syytä kasvaa eksponentiaalisesti raggiksen ottamisen jälkeen ja mustia vaatteita on ihan turha kotosalla pitää, ellei "tarrarullaharjassa" oo tarroja jälellä. Iteltä noi pienet faktat unohtuu usein ja sitte tekee mieli vähän kiroilla. :D Mut joo, onhan tommoset mahtavia otuksia. Ihan erilaisia ku maatiaiset ja muut mihin oon törmäilly.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)