perjantai 27. helmikuuta 2009

Alkoholistin muotokuva

Olen kuullut huhuja pahvimäyräkoiriin hullaantuvista kissoista, mutta meillä tätä ilmiötä ei oltu ennen eilistä havaittu. Harvemmin meille pahvikoiria tuodaankaan (hankalista lasipulloista kun on vain harmia), mutta kerran kun tuotiin, kokeiltiin samalla josko kissojakin moinen paketti kiinnostaisi. Ei kiinnostanut. Ei sitten pätkääkään. Pari nuuskaisua ja se oli sitten siinä.

Kunnes tänään päivällä kaikki yhtäkkiä muuttui...








Istuskelin kaikessa rauhassa koneellani selkä kissojen kiipeilytelineeseen päin enkä lainkaan aavistanut mitä kääntyessäni näkisin. Eilisestä illasta saakka telineen vieressä (ihan vain edellisen kerran kaltaisella testimielellä) lojunut pahvikoira oli aivan vaivihkaa saanut uutta täytettä. Sinni oli vetäytynyt päivätorkuille, jotka ilkeästi kamerallani räpsien keskeytin. Vaan nytpä se selvisi, ettei Sinni ole mikään poikkeus kissojen joukossa, mitä noihin epäilyttäviin ryyppyputkitaipumuksiin tulee. Viinapirun piirteet ne ovat tuossakin elikossa, etenkin viimeisen kuvan ilmeilyn perusteella.

5 kommenttia:

  1. Mäyräkoiran uusi nimitys onkin siis rotukissa =)

    VastaaPoista
  2. Saapas nähä jääkö tuo kaunis sisustuselementti jäädäkseen teille.Ei kait sitä raski roskiin viedä kun se niin kovasti alkoi Sinniä kiinnostamaan.
    Tuo viimeinen kuva on hauska.On niin sopivasti naaman tällännyt tuhon, että näyttääkin kuin olisi oikea viinapiru

    VastaaPoista
  3. Keittiövaaka, hmm, tai ehkä sittenkin "kotikissa" tai "maatiainen". :D

    Villikissa, joo mua vähän pelottaa, että se pyörii nurkissa vielä hyvän tovin. Ei mikää niin hirveän nätti sisustuselementti. :p

    VastaaPoista
  4. Hei, onhan paketti löytänyt perille?

    VastaaPoista
  5. Joo on toki löytäny! Sori ku unohdin ilmotella sulle. :p Ihan hirmuisen iso kiitos siitä! Mun on pitäny tehä aiheesta postaus, vaan en oo tässä ehtiny paneutua. Mut juttua on luvassa kyllä, lupaan sen. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)