lauantai 29. elokuuta 2009

Komea yövieras

Eilen meillä oli yövieras ja erittäin kuvauksellinen sellainen, etten lisäisi. Pahaksi onneksi kameran salamasta loppui patteri ja vieraan kuvailu jäi vähän aiottua vähemmälle, hämärää kun oli. Noh, joku toinen kerta sitten. Raffe-hauva kun saapuu toivottavasti joskus toistekin kissantuoksuiseen hoitolaitokseemme maukuvia kakaroitamme paimentamaan.










Nauravainen ja terhakka Raffe on siis rodultaan Lancashire Heeler, jollaisia ei ihan joka nurkalla vastaan tepsutakaan. Lisäinfoa tässä mahtavasta koirarodusta voitte haeskella täältä.




Kissat eivät yli-innokkaasta fanistaan kuitenkaan innostuneet ja tekivät varsin selväksi, ettei hiileriä meidän taloon toiste haluta. Onneksi kissoilta sitä koirailulupaa ei tulla jatkossakaan kysymään, hahaa!

16 kommenttia:

  1. Onpa Raffella hieno kieli. :) Ja tosiaan rotu, jota en minäkään ole koskaan nähnyt.

    VastaaPoista
  2. Kissakuvasta kyllä paistaa yhteinen paheksunta jopa tänne monitorin toiselle puolelle asti! Raukat, mitä olettekaan joutuneet kokemaan.

    VastaaPoista
  3. Outi, ja sitä kieltä Raffe näyttelikin minkä ehti.:D

    Sirpale, eivät unohda koiran vierailua tod.näk. koskaan.;)

    VastaaPoista
  4. Hehee, kylläpäs on kisukaksikolla ilmeet:D Eivät tainneet olla kovin vieraanvarasia!:D:D

    VastaaPoista
  5. Hehee, toinen sanos että YÄK ja toinen PTHYI!
    Raffe paralla on ihan selvästi sovintoa pyytävä ilme :)

    VastaaPoista
  6. Kissojen ilmeet on todellakin näkemisen arvoiset. Tunnelma välittyy selvästi tännekin =)

    VastaaPoista
  7. Hihii, naurattaa nuo kisut tuossa telineessä :-D meillä oli vähän sama meininki, kun avomiehen isän koira tuli kylään :D

    VastaaPoista
  8. Pupu L, sähinästä ja murinasta päätellen juu ei.:>

    - - -

    Menina, ei menny rauhan sanoma hyvästä ilmeestä huolimatta perille.:p

    - - -

    Rhia, epäilemättä!:D

    - - -

    Laura, eipä laskeutuneet kissat alas tuolta ennen kuin koira hävis maisemista.:p

    VastaaPoista
  9. Meikähi havahtu tuossa muistamaan, että sullahan tosiaan on toinenki blogi. Täältähän niitä meikän muksun kuvia sitte löytyki heti monta! Aattelin että jokainen kuva ois semmonen, jossa Rafael seisoo sen kiipeilypuun juurella takajaloillaan, surkea ilme kasvoillaan.

    VastaaPoista
  10. Haa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.:p Ois niitä semmosia kuvia ollu varmaan tarjolla, jos se helkutin kamera ois tahtonu olla vähänkään yhteistyökykyisempi. Pitää ottaa joskus uusiksi kunnon patteriARSEnaalin kera!

    VastaaPoista
  11. Olipas kyllä mahdottoman suloinen yövieras :)
    Ja tosiaan, kaikki ei nähtävästi ollut samaa mieltä ;D

    VastaaPoista
  12. Njoo, ei meiän katit oikein koirien päälle ymmärrä.:p

    VastaaPoista
  13. Näyttää olevan pitkälti sama fiilis kissoilla kuin mitä meillä silloin kun mäyräkoiria tulee kylään (siis niitä karvaisia versioita). Tosin yleensä häätyy pitää koirat sylissä tai muuten vain turvassa, etteivät saa köniin pläskeimmältä otukselta :)

    Vaan eipä sillä, eihän ne kaksi niistä jotka Raffenkin ovat aikoja sitten tavanneet tykänneet silloinkaan koirista.

    VastaaPoista
  14. Mitähän se musta kertoo, ku aattelin ensimmäisenä juurikin niitä vääränlaisia mäyriksiä...;)

    Vaan tottumiskysymyksiähän noi kissojen ja koirien väliset suhteet useimmiten on. Kokemusta on yhestä vilkkaasta mäyriksestä, joka ehti elämänsä aika ystävystyä peräti kahen eri kissan kanssa ja olivat muuten niin mainioita parivaljakoita jo pelkästään kokonsa puolesta. Kovasti siis toisistaan pitivät, kun kissat tulivat ihan pentuina taloon. Toistepäin voiskin olla hankalampaa elikoita yhteen sopeuttaa.:)

    VastaaPoista
  15. Varmaan että kyseessä on ihan suomalainen perusluonne :)

    Itse en ainakaan nykyisten kissojen kanssa enää kokeile tulevatko toimeen koirien kanssa. Sen verran pahantuulisia tuntuvat olevan, ettei niitä uskalla jättää ollenkaan keskenään pyörimään ilman valvontaa. Tieten ihan pentuna tutustetut ovat eri asia.

    VastaaPoista
  16. Hope so. :p

    Ei se varmaan enää kissojen ikäännyttyä kannatakaan. Nuo ny ovat vielä sen verta nuoria (neljä), että pieni toivonkipinä elää vielä.:) Toisaalta vieraat elukat ovat aina vieraita, joten niihin nuo tuskin samalla tavalla tottuisivatkaan kuin ihan uuteen taloon vakituisesti muuttavaan pentuun.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)