keskiviikko 19. lokakuuta 2011

200 x Karvahelvetti

Huh huh! Kiirettä on pitänyt sen verran, että tämä 200. juhlapostaus on kiusallisesti viivästynyt, mutta nyt viimein löytyi tällekin aikaa. Siispä asiaan, sillä nyt tuleekin sitä juttua oikein monen päivän edestä! :p


 Pätkis 2008

Se oli tosiaan lokakuun 2. päivä vuonna 2008, kun pitkään päässäni muhinut ajatus omasta kissablogista muovautui Karvahelvetiksi. Nimi "Karvahelvetti" kumpusi tosielämästä juuri ennen blogin julkaisua, jolloin bloginimen mietintä oli kiivaimmillaan. Se taisi olla joku laiska sunnuntaiaamu, kun allekirjoittanut herätessään huomasi, kuinka hänen tyynynsä oli kauttaaltaan kissankarvassa eikä peittokaan ollut sängyssä nukkuvilta kateilta armahdusta saanut. Karvaa siellä, karvaa täällä. Karvaa suussa, karvaa sukanpohjissa. Karvaa kaikkialla! "Tää on kyl kans yks saamarin KARVAHELVETTI tää koko kämppä!!!" parkaisin tuskastuneena ainaiseen karvasotkuun. 

Samantien tajusin, että siinähän se olikin, se osuvin mahdollinen kissablogin nimi. Ja nyt koiran ollessa osana laumaamme sopii tuo nimi arkeamme kuvaamaan jopa entistä paremmin. :p Noista syistä luettekin nyt juuri Karvahelvettiä, joka toivottavasti jo nimensä avulla paljastaa, ettei täällä oteta asioita liian vakavasti, vaikka joskus joku juttu vähän pattiin saattaa ottaakin. ;) Pyrin siihen, että tämä blogi olisi ja pysyisikin sellaisena hyvän mielen lemmikkiblogina, jossa toki vakavampaakin asiaa voi toisinaan olla pääpainon pysyessä kuitenkin siinä huumorissa ja ennen kaikkea leppoisassa asenteessa. 

Sinni 2009

Ja mitä yhteisöllisyyteen tulee, on se tämän blogitouhun ehdoton suola. Vaikka hetkeäkään epäilemättä kirjoittaisin muutenkin tätä blogia itelleni muistoksi Sinnin, Pätkiksen ja Caron vaiheista, on jokainen lukija kommentteineen silti iso ilo ja kannustin jatkaa tätä touhua entiseen malliin, näin julkisesti arjestamme kertoen. Sitä paitsi saan hirmuisen hyvän mielen esim. kommenteista, joissa joku kertoo nauraneensa vatsansa kipeäksi Caron hölmöille ilmeille, hihkuu Sinnin olevan söpöin kissa ikinä, paljastaa laittaneensa Pätkiksen kuvan tietokoneensa taustakuvaksi tai kiittelee kuinka yksi hassu postaus pelasti muuten täysin pieleen menneen päivän antaen lukijalle syyn nauraa. :p Nuo ovat niitä tämän blogin kirjoittamisen tähtihetkiä, joiden takia jaksan jatkaa vuodesta toiseen. Kiitos kuuluu siis teille, lukijat! :)

Caro 2010

Tahdon kiittää teitä myös konkreettisemmalla tavalla, nimittäin - tadaa! - järjestämällä Karvahelvetin historian kaikkien aikojen ensimmäisen arvonnan! :p MAKEEdesign -nimisen kierrätysmateriaaleista erilaisia asusteita suunnittelevan yrityksen Marinella otti nimittäin muhun yhteyttä tuossa jokin aika sitten ja kyseli kiinnostaisiko pieni yhteistyöprojekti arvonnan muodossa. No tokihan moinen kiinnostaa, sillä mikäs se olisikaan hienompi tapa juhlistaa 200. postauksen merkkipaalua kuin arpoa teidän lukijoiden kesken ei yhtä vaan peräti KAKSI palkintoa, siis yksi voittaja kumpaakin satalukua kohti. Ja kun kyse on vielä kierrätysmateriaalien uusiokäytöstä, tykkään ajatuksesta entistäkin enemmän, meidän taloudessa kun ollaan ahkeria kirppistelijöitä ja kierrätyskulttuurin kannattajia. :) 

MAKEEdesignin valikoimista löytyy mm. kukkaroita, pussukoita ja toilettilaukkuja, joita yritys valmistaa kissan- ja koiranruokakääreistä, sekä heijastavia asusteita, joissa on hyödynnetty heijastintuotannon ylijäämämateriaaleja. 


Koska Karvahelvetin sakin mielestä on äärimmäisen tärkeää näkyä tuolla ulkosalla tähän pimeään vuodenaikaan, arvommekin teille kaksi hienoa heijastavaa asustetta. Nämä pituudeltaan noin 9 cm pitkät asusteet on suunniteltu erityisesti tuolla hämärässä tassutteleville lemmikeille, mutta aivan yhtälailla ne voidaan kiinnittää myös vaikkapa laukkuun tai takkiin, ihan miten ite haluaa. Näin ollen myös näihin asusteisiin sonnustautuvat kissaihmiset näkyvät pimeällä siinä missä koirantaluttajatkin. ;p Asusteiden lukkomalli saattaa vaihdella.

Kumpikin arvonnan voittajista saa valita itelleen yhden heijastavan asusteen seuraavista tuotteista:

Nakit

Luut

Kissansilmät

Kuvat: MAKEEdesign

Luonnollisesti myös asusteen värin voittaja(t) saa(vat) valita aivan itse omien mieltymystensä mukaan, vaihtoehtoinaan nuo kuvassa näkyvät värit. Ei ole muuten helppo homma tuo kivoimman värin valinta, tiedän sen, sillä saan valita kiitoksena tästä yhteistyöstä itellenikin asusteen ja vaikka olen omaa valintaani hyvän tovin jo miettinyt, en ole vieläkään aivan varma mihin lopputulokseen lopulta päädyn. Liikaa söpöjä värejä, kääk! :p



Arvontaan voit osallistua seuraavalla tavalla:

1. Keksi itellesi nimimerkki ja kirjoita kommenttiin sähköpostiosoitteesi
2. Kerro minkä (malli ja väri) ylläolevista heijastavista asusteista valitset, jos voitat!
3. Vastausaikaa on keskiviikkoon 26.11. klo 24.00 asti!

Osallistumiskommentin jatkoksi voi toki jättää myös yleistä palautetta Karvahelvetistä, mikäli jotain mieleen juolahtaa, mutta tämä on siis täysin vapaaehtoista. :)



Voittajia arvon tosiaan kaksi ja julkistan voittajien nimet mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä, jonka jälkeen otan heihin henkilökohtaisesti yhteyttä. Oikein hirrrrmuisesti onnea arvontaan kaikille! :p 

Ja mikäli jokin asia näiden MAKEEdesign -tuotteiden osalta askarruttaa, löydätte tuosta alempaa Marinellan sähköpostiosoitteen. Hän vastaa oikein mielellään kysymyksiinne.



Lisätietoja:

marinella@makeedesign.fi



Niin että semmoinen "juhlaylläri" sitten tällä kertaa! :p Olen ite rehellisesti sanottuna aivan täpinöissäni tästä kilpailuhommasta, ensimmäistä kertaa ikinä kun moista järjestän yhtään missään, vaikka kaikenlaisia blogeja on tullut aika kauan kirjoiteltuakin. Seuraavassa postauksessa palataan kuitenkin takaisin normaaliin arkeen, mutta kuten hyvin tiedätte, on arki Karvahelvetissä aina enemmän tai vähemmän tapahtumarikasta, joten jääkäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tulevaisuus seuraavine satoine postauksineen ja merkkipäivineen tuo tullessaan. Toivottavasti pysytte matkassa mukana jatkossakin! :)

55 kommenttia:

  1. Osallistun arvontaan. :---)

    Nimimerkki: Noradrenaline
    Email: metaphnora@gmail.com
    Malli ja väri: "Luut" - Pinkki

    Onnea vielä 200sta postauksesta !

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti mukana :D
    Nimimerkki: mustikoitapuolukoita
    email: smirgeli74@luukku.com
    Malli ja väri : luut ja normaali kirkas heijastin

    Ihanaa kun muissakin kissa+koira-perheissä tapahtuu :D :D

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti keltainen kissansilmä, koska omalla pikku karvapersuksella on keltaiset silmät :D <3

    helminauha@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Osallistun arvontaan :3

    NImimerkki: Mewii
    Email: merry@paivola.fi
    Malli ja väri: luu vihreä

    VastaaPoista
  5. Mukana ollaan!

    Rokkirusetti
    anni.korkalainen@cou.fi
    Luut, oranssi

    VastaaPoista
  6. Mukana :) Nimimerkki Sister September, email sini.susanna.partanen@gmail.com, malli ja väri Kissansilmä ja violetti ^^

    VastaaPoista
  7. Mekin otetaan mamman kanssa osaa arvontaan, ja jos onni potkaisee, mä haluisin tollasen sinisen luun, se sopis muihin sinisiin ulkoiluasusteisiin ;)

    Nimim. Jalo
    S-posti mtalin@utu.fi

    VastaaPoista
  8. Osallistunpa minä arvontaan :)

    Nimimerkillä Riina ja mailina toimii rifuliina@hotmail.com
    Jos sattuu heijastin kummikoiraani (ystäväni koira) suojaamaan syksyisin ja talvisin, tuollanen luu ja vaaleansinisenä joka on oranssin ja vihreän välissä. :)

    VastaaPoista
  9. Hei mieki haluuuun !

    Jos mie voitan, niin haluan vihreen nakin! Nakki siksi, että meidän koira osaa sanan makkara. Ja vihreä siksi, että sen valjaat on punaiset niin jotain ristiriitaisuutta niihinkin pitää saada.

    Siun blogi on kyllä äärimmäisen piristävä!

    nick: illegalll
    sposti: illegalll1@windowslive.com

    VastaaPoista
  10. ooh, taas nellan kautta löysin uuden kivan blogin! :> osallistuttava tietysti myös kisaan, vaikka kissansilmä jo laukussa kiiluukin ;)

    alli
    astahintikka@gmail.com
    ja valkoinen luu <3

    VastaaPoista
  11. Hosuli
    hosuliblogi(ät)gmail.com
    hopeinen luu

    :)

    VastaaPoista
  12. Vaikka kissaihminen olenkin niin sininen luu on silti se tällä hetkellä silmää miellyttävin.
    Kyllähän ne kissatkin luita syö ;)

    erja.suominen@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Säännöllisesti blogia luetaan täälläkin ;)
    nimimerkki finhabeebas
    email: finhabeebas@gmail.com
    ja kissansilmä vihreänä on suosikkimme

    VastaaPoista
  14. Tänne voi lähettää sinisen luun, jos onni potkaisee.

    Nimimerkki: Kotikisu
    S-posti: kotikisu82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  15. Wow, täällähän on vilskettä! :p Mahtava homma!

    Ja muutamille vielä erikseen pari sanaa:


    Noora H, kiitosta! :)

    - - -

    Mustikoita ja puolukoita, joo, välillä vähän liikaakin. :p

    - - -

    Hemu, meiän Sinnillä on kans! Keltaiset silmät rokkaa, ainakin kissansellaiset siis. ;p

    - - -

    illegalll, makkara taitaa olla aika monen koiran suosikkisanoja. :D

    - - -

    alli, tervetuloa vaan mukaan hässäkkään! :p Sitä täällä meinaan riittää...

    - - -

    KittyCatCat, toki syö. ^^

    VastaaPoista
  16. Voi miten mielettömän hienoa ja onnittelut vielä hienosta bloggaus-saavutuksesta! :) Karvahelvetti on kyllä ehdottomasti yksi mun lempiblogeja tällä eläinosastolla!! Joten tietysti myös täältä ollaan mukana kisassa.

    nimimerkki: Jenni-täti
    email: jentski@hotmail.com
    malli & väri: "Luut" violettina! Vai olisko se enemmän lila? :D

    VastaaPoista
  17. Kiitos tosi paljon! :) Kyllähän siinä on muutamaan kertaan saanu näppistä hakata, vaan onneks sen tekee enemmän ku mielellään, pakkohan nää jutut on aina talteen jonnekin saada. :D

    (Varmaan kumpi tahansa väriehdotus hyväksytään vastaukseksi, hih! :p )

    VastaaPoista
  18. Pitihän sitä tulla osallistumaan, kun vinkkasit. :)

    Nimimerkki: Furiahz
    Email: furiahz@gmail.com
    Malli ja väri: Luu, pinkki

    VastaaPoista
  19. Blogisi nimi on ihan paras: se jäi heti ekalla kerralla mieleeni, kun sen näin.

    Olen enemmän koiraihminen as you may know, mutta tykkään kyllä kovasti kissoistakin. Caroon olen jo ihastunut ihan näin kuvien perusteella kovasti ja tykkään katsoa ja lukea (pidän tyylistäsi kirjoittaa, taitava ja humoristinen) sen toilailuista - ilmeikäs haukku :D

    Niin että onnea 200. postauksen johdosta! Rohkenen osallistua, vaikkei minulla olekaan lemmikkiä.

    Jos arpaonni suosii, haluaisin saada kissansilmän (mikä tietty on vähän ristiriidassa sen kanssa, että olen enempi koiraihminen, lol) ja väritoiveena olisi tuo lila. Se sopisi mainiosti roikkumaan käsilaukkuuni! Sähkisosoite on syanid@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Juuri tässä joku päivä katselin noita heijastimia ja ihailin niitä. Tuollainen vihreä kissansilmä olisi aivan ihana, että pakko osallistua. :)
    vulpes@wippies.com

    Ps. Ihana tuo Sinnin silmäniskukuva. ;)

    VastaaPoista
  21. Piuu, arvontaan minäkin osallistun. n__n

    Nimimerkki: Daniss
    Email: sanni-1992@hotmail.com
    Malli ja väri: Luut ja sieltä tuollainen pinkki hienous.

    Haluan vielä loppuun sanoa, että on hienoo kuinka sulla riittää noin paljon juttua. <: Itte oon niin laiska bloggaaja, että propsit sulle !

    VastaaPoista
  22. Kiva arvonta! Juuri tänään tulinkin pohtineeksi, että pitäisi hankkia joku päheä heijastin jonka muistaisi ripustaa itseensä tylsiä paremmin :) Mun valinta on tietenkin kissansilmä, mutta väri onkin sitten vaikeampi homma. Turkoosi taitaa olla kivoin! Ja s-posti on katarimaria [at] hotmail.com.

    VastaaPoista
  23. Osallistutaan!

    Nimimerkki:Tonkeli
    email:emmi.merilainen@hotmail.com
    Malli ja väri: Luu vihreä

    VastaaPoista
  24. Hopeinen luu olisi kiva!

    Salla / salsalminenatgmail.com

    VastaaPoista
  25. Turkoosi luu on ehdottomasti kivoin noista :)
    laretzki[at]hotmail.com

    Ja nää sun jutut täällä on aina sellasia että tulee fiilis, onneksi muillakin tai sitten muuten vaan naurattaa, joten kiitos paljon :)

    VastaaPoista
  26. Mielelläni tuollaisen kissansilmä-heijastimen voittaisin!

    Nimimerkki: Tiitiäinen
    email: sorrowburn@hotmail.com
    Malli ja väri: kissansilmä ja punainen

    Mahtavia kuvia sulla kyllä mourumiinoista!

    VastaaPoista
  27. Pinkki kissansilmä!

    Foxie
    delusive-emancipation@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Mäkin oon mukana:

    S eli susannavai@gmail.com
    Jos voitan ottaisin violetin kissansilmän..

    VastaaPoista
  29. Mukana arvonnassa :)

    Nimimerkki: Lilli
    Email: leeaahonen@gmail.com
    Malli ja väri: kissansilmä, keltaoranssi ja/tai punainen.

    VastaaPoista
  30. oi voi kiva arvonta ihanassa blogissa! : )

    Täältä osallistutaan myös!
    Jos voittaisin valitsisin mielelläni pimeitä iltoja heijastamaan sinisen luun :) Se on vain niin sympaattisen näköinen!

    nukenposti@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Mukana!
    nimim: seonkoira
    sposti: tiina.si@hotmail.com

    Ja sitten sitä onnetarta tänne suuntaan ;)

    VastaaPoista
  32. Ihana kuva Sinnistä nikkaamassa silmää! :D Tassulla vähän läppää ja vitsivitsi-nikkaus perään. :)

    Jos onni suo niin otan mielelläni pinkin kissansilmän, anni piste pitkatassu at hotmail piste com.

    VastaaPoista
  33. Aivan ihania! ^^ Toivottavasti onnetar suosii!

    Nimimerkki: chrisu
    email: christine.aalto@gmail,com
    malli%väri: Luut - vaalean sininen

    VastaaPoista
  34. Aivan ihania! ^^ Toivottavasti onnetar suosii, sillä oma hauvavauva tarvitsee hianon heijastimen :)

    chrisu
    christine.aalto@gmail.com
    Luut-vaalean sininen

    VastaaPoista
  35. Elegia, kiitos ihanan pitkästä palautteesta ja onnitteluista! ^^ Eikä tosiaan arvonnan puolesta haittaa, vaikkei sitä omaa otusta löydykään kotosalta. Mulle riittää, että tykkää mun otuksista, haha ha ha...ha... ;D

    - - -

    Vulpes, juu se hassu kuva on napsaistu eräästä vanhasta postauksesta. :)

    - - -

    Sanni, oon vähän semmonen räpätäti livenäkin, että on pakko päästä "avautumaan" myös elukoiden touhuista pidemmän kaavan kautta, jos meinaa järjissään pysyä. Eipä siis tuota tää kirjottaminenkaan mitään ongelmaa. ;p Sitä paitsi on kiva, että voi jauhaa näitä elukkajuttuja semmosille ihmisille, joita jaksaa jopa kiinnostaa eikä tartte live-tuttavapiiriä liikaa kiusata... :p

    - - -

    Katarimaria, no sehän sattu sitte äärimmäisen sopivasti! :)

    - - -

    LauraR, kiitos itelles, ku jaksat kommentoida ja tykätä näistä hoopoiluista! :)

    - - -

    Tiitiäinen, kiitti! ^^

    - - -

    Tiina, oon aika huonoissa väleissä ton Onnettaren kanssa, joten sun kannattaa varmaan ite sitä maanitella onnea sulle tuottamaan. Mua se ei usko kummiskaan... ;p

    - - -

    sea, Sinni on aina ollu just semmonen kiusoitteleva venkula. :D

    VastaaPoista
  36. Oo, pakko olla mukana :)

    Haluaisin mieluiten nähdä Pätkiksen tutustumassa talviseen lumimaisemaan, yllättäen kaverin vanhempi ragdoll oli rakastunut lumeen ja vietti viime talvena onnellisia hetkiä kinoksessa :) Pätkis ainakin olisi hupaisa näky. Muutenkin kissaihminen ilmoittautuu, joten kissajuttuja jaksaa aina lukea.

    Jos voitan niin toivoisin oranssia kissansilmää.

    patentti@hellokitty.com

    VastaaPoista
  37. patentti, hei tosi hauska idea, joka on pakko ottaa tulevana talvena kokeiluun! Kiitos vinkistä. :p Pätkiksellä onkin jo kokemusta lumesta parvekeympäristössä, vaan ei oo tullu kirjoteltua aiheesta koskaan blogijuttuja. Sen voin aiheesta jo ny paljastaa, että tässäki asiassa Sinni on Pätkistä rohkeammalla asenteella liikkeellä... ;)

    VastaaPoista
  38. Menossa mukana.

    Nimimerkki: Pocahonka
    Email: pocahonka@gmail.com
    Malli ja väri: Luut, sininen

    Onnea pitkästä blogitaipaleesta!

    VastaaPoista
  39. Onnea postausmäärästä!=) Karvahelvetti on yksi mun lempi blogeista. Jatka samaan malliin ♥

    Jos voitan niin haluaisin vihreän luun.

    eija87@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Osallistun :) Aivan ihana blogi muuten :)

    Nimimerkki: Meanne
    email: meanne.k@gmail.com
    Malli ja väri: kissansilmä harmaana/hopeisena tai mikä toi väri nyt onkaan :D

    VastaaPoista
  41. Koska nakkiheijastin makkarakoiralle on vaan hauska idea niin tykästyin tuohon vaaleanpunertavaan nakinmuotoiseen heijastimeen. (Sposti on pullevainen(at)gmail.com)

    Tykkään kovasti lukea blogiasi ja naureskelen kissojesi touhuille vaikken juuri muulloin kissoista pidäkään :D Lisäksi kirjoitustyylisi on viihdyttävä ja hauska :) Blogin kiinnostavuutta lisää myös toki se, että kuvista bongaa tuttuja maisemia ;)

    Ps. Selaan jo innoissani tuota Makeedesignin tuotevalikoimaa, siellä olisi vaikka mitä ihanaa!

    VastaaPoista
  42. Osallistun arvontaan. :D

    Nimimerkki: Susanna
    Email: susanna.svartsjo@gmail.com
    Malli ja väri: Silmä ja Turkoosi

    Kivalta vaikuttaa ensisilmäilyllä tämä blogi. Täytyy lueskella hiukan tarkemmin. Elämän itse muutoksen aikaa, sillä olen juuri luopumassa kahdesta Korat rotuisesta kissastani kumppanin allergian takia. 8 v. kissaelämää vaihtuu nyt sitten silloin tällöin vaihtuu nyt sitten silloin tällöin hoitolaksi milloin kenenkin millekin eläimelle. Iloista syksyä ja täytyy ajatella, että kun jostakin luopuu niin jotakin saa. Näinhän se elämä tuppaa menemään. :)

    VastaaPoista
  43. Susanna jatkaa: Haa kun tekee kolmea asiaa yhtä aikaa niin ajatus katkeaa (niikuin kävi yllä). No, pointti tuli varmasti selväksi. :D Ps. Elämän = elän jne.. Ja nyt jos keskittyisi aamupalaan ja Hesariin kunnolla.

    VastaaPoista
  44. Pocahonka, kiitosta paljon! :)

    - - -

    Eija-h, kiitos! Ja äärimmäisen kiva kuulla, että tästä piisaa hupia. :p

    - - -

    Meanne, kiitti kiitti! :)

    - - -

    Sunan, iso kiitos! :) Ja eipä kyllä voi vauhtinakille parempaa asustetta ollakaan ku pullea nakki! :D

    - - -

    Susanna, kiitän kommentista! :) Kurja kuulla, että allergia siellä vaivaa. Noi tommoset tilanteet ei koskaan oo helppoja ja vastaavasta syystähän noi meiän Sinni ja Pätkiskin meille päätyivät, edellisessä kodissa ku allergia iski. Onneksi sulla on toi mahollisuus toimia hoitopaikkana kissoille ja muillekin elukoille, ettet aivan täysin joudu kissoista luopumaan. :)

    PS. Joo, hyvin tuli selväksi. :D

    VastaaPoista
  45. Tietty tollanen vihreä luu :)
    wirenth(at)windowslive.com

    VastaaPoista
  46. Osallistun! Vau:)

    Nimimerkillä: Raaro
    saarasola@hotmail.com
    Malli ja väri: Luut-Turkoosi

    VastaaPoista
  47. Mukana ollaan! Onnea, 200 postausta on jo melkoinen saavutus :)

    Kiralia
    far_dareis_mai( at )luukku.com
    Turkoosin sininen luu olisi kovin mieluinen ;)

    VastaaPoista
  48. Onnea vaan 200. postauksesta! Tykkään kovasti sun kirjoitustyylistä, piristää aina mukavasti päivää, kun näitä juttuja lukee. Kissan palvelijana kissajuttuja luen erittäin mielelläni, mutta kyllähän nuo Carosta ja kumppaneista kertovat jututkin mulle uppoaa.

    santra
    asrana83 @ hotmail . com
    keltainen kissansilmä

    VastaaPoista
  49. Kyllähän se kissansilmän puoleen pitää kääntyä ja tietenkin pinkkinä :)

    Teidän kissat on kyllä aivan älyttömän söpöjä ja vielä kun osaat kertoa niiden tekemisistä melkoisen hauskasti :)

    email: mutinoita@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Vaaleanpunainen kissansilmä :)

    Nimimerkki: Ansku
    annariina.ahola@gmail.com

    Mainio blogi ja sitäkin mainiommat kissat sinulla, gotta love them!

    VastaaPoista
  51. Osallistutaan arvontaan!

    leila
    aalu_(miukuli)hotmail.com
    vihreä luu

    Kiitokset kivasta blogista. :)

    VastaaPoista
  52. Osallistun arvontaan!


    Nimerkki: essick
    Mail: fools.lullaby@gmail.com
    Vaaleanpunainen luu.

    VastaaPoista
  53. Kiitos hauskasta blogista ja arvonna järjestämisestä. :D

    Osallistun arvontaan nimimerkillä Pilvi. Email prainesto@yahoo.co.uk,
    vaaleanpunainen kissansilmä.

    VastaaPoista
  54. Pakkohan tähän on osallistua :)
    Nimimerkki: tyttti-
    Sposti: tytti-kurkinen@hotmail.com
    Malli ja Väri: "Luut" - Neonkeltainen

    VastaaPoista
  55. Aivan ihana arvonta, heijastimet on nyt tosi ajankohtaisia, hirvittää kun kanssakulkijat kulkee ihan pimeinä!

    siisii
    thckoitin@hotmail.com
    kissansilmä: pinkki tai turkoosi

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)