lauantai 28. tammikuuta 2012

Lahjottu lapsi

No niin, se on jo melkein helmikuu eli jokohan sitä viimein voitaisiin käsitellä se joululahja-aihe pois alta... Minäkö hidas, mitäh? :p Kuvasaldo aatolta oli aika surullista katseltavaa lievästi sanottuna puutteellisen julkaisukelpoisuutensa vuoksi, mutta muutaman kuvan kehtaan onneksi näytille laitella. 


Matoa poskeen!

Ekasta paketista paljastui vihreä mulkosilmäinen mato. Äärimmäisen paha ihminen kun olen, kutsun tuota lelua kaalimadoksi. No mutta kun sehän on, minkäs minä sille voin!?

Ei kai tää lahjonta vielä tässä ollu?

Täällä haisee nom nom!

Tässä kuvassa Caro availee Pedigreen DentaStix -pakettia eli kuten meilläpäin on tapana sanoa, hammasnamipakettia. Hammasnameja Caro saa melkein joka päivä. Ei haise henki eikä pitäisi plakin ja hammaskivenkään olla riesana, kun noita napostelee. Tiedä häntä pitääkö paikkansa, mutta suurta herkkua on koiralle tuo, vaikka haiseekin hieman epäilyttävältä näin ihmisnäkökulmasta todettuna.

*armotonta tuhinaa*

Jouluinen juhlakalu ja sen lelut.

Pehmeästä sinisestä paketista paljastui vielä toinenkin pehmolelu, nimittäin iso ruskea kilpikonna, joka on tuossa kuvassa poseeraamassa yhdessä koiran ja kaalimadon kanssa. Suureksi hitiksi osoittautunut kilppari sai jouluaattoiltana melkoista kyytiä, vaan koska ne kuvat meni piloille, niin joudutte nyt vain kuvittelemaan nuo meuhkaamiset vilkkaassa mielessänne.

Mulla ei oo mitään tekemistääääääää...

Loppuun eilen napsaistu bonuskuva (leluja ei ole muuten aseteltu mitenkään kuvausta varten, eli pikkasen oli joku ehkä intoutunut leikkimään osaamatta päättää millä lopulta mieluiten leikkisi...), jonka oikeassa yläkulmassa - kun oikein tihrustaa - näkyvät myös allekirjoittaneen äitin lahjaksi ostama vihreävalkoinen kuminen hampaidenputsauslelu (kuuluu kategoriaan "kiva viskellä ympäriinsä kello kymmenen jälkeen illalla") sekä isännän sukulaiselta lahjaksi saatu nyörilelu, jonka ympärille oli alkujaan kietaistu vähän "nahkaluuta" (paketissa oli noita nyörejä kaksin kappalein sekä vielä pussillinen jotain nameja, jotka meni jo). Nyörilelun koko on sakemannille hivenen hupaisa, mutta näyttäähän tuo otus silläkin leikkivän (milläpä ei leikkisi, hah!), eli ajaa ihan asiansa koostaan huolimatta. :D 

Bongatkaa kuvasta myös IKEA:n mustekala (olkaamme IKEA-laadusta noin muuten mitä mieltä tahansa, mutta kyseisen puljun lelut ovat koiran käytössä superkestäviä verrattuna moniin "ihan oikeisiin" koiranleluihin), joka nyt vaan oli pakko ostaa kirpparilta, kun se oli niin söpö. Joo, hups...taas.

15 kommenttia:

  1. Meillä sakemannin lempilelu(t), on Ikeasta -sellainen pehmo jalkapallo(t). Kolme niitä taitaa tällä hetkellä pyöriä lattiolla, sellainen ensimmäisenä kannetaan jalkoihin kun rouvan mielestä omistaja on istunut liian kauan tietsikalla/sohvalla.. Hyvä hinta-laatu suhde tosiaan on ikean leluissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tommonen pallo vois olla meilläkin iso hitti, Carolle ku tavallinen tennispallokin on äärimmäisen lähellä sydäntä. Pitää kyllä bongailla moista palloa (ja muitakin kyseisen puljun leluja, tietenkin!), jos IKEA:n suuntaan eksyy, mitä ei tosin varmaan aivan hetkeen tapahdu, sinne ku ei varsinaisesta muuta asiaa tässä ole eikä pelkän pallon takia raaski lähteä. :p

      Poista
  2. Ikean pienet pehmohiiret on myös hyviä. Suht oikean kokoisia kissoillekin hiiren/rotan rooliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onkin niitä rottia kaksi, joista toinen on peritty meiän entiseltä perhoskoiralta ja silti vielä kestää leikkiä, vaikka se oli myös Ronin suosikkilelu. :p

      Poista
    2. Niin ja tosiaan meillä ei kissat ees huomioi noita rottia, eli tykkäävät paljon pienemmistä leluista, jostain syystä.

      Poista
  3. Toi kaalimato...! xDD Joo. Mutta kylläpä teillä on lahjottu Caroa, pukin lellikki - tainnu olla aika kiltti viime vuonna! =)

    Hei, mun atk-tuki - miten saat tuon vastausviestin nyt näkymään näin hienosti sisennettynä? (ei tartte aina nimitellä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon jälleen kerran hyvin pahoillani. :D Siitä kiltteydestä ja lahjojen ansaitsemisesta voidaan olla montaa mieltä, mut noh, pitäähän kakaraa silti lelliä. ;)

      Ooh, tällä kertaa osaan muuten jopa auttaa! Elikkäs meet blogiasetuksiin, sieltä Tekstit ja kommentit -valikkoon ja sitten vaan Kommentin sijainti -kohdasta valitset vaihtoehdon "Upotettu". Sitte toimii!

      Poista
    2. Kiitos "upotus" -vinkistä Bemary - se toimii! Ja elämä on taas hitusen helpompaa.

      Poista
    3. Hienoa! On tää tälleen paljon selkeämpi homma. :)

      Poista
  4. Ihana kauluri ja toi kilppari.En oo koskaan käyny
    (ääk) ikeassa ja jos siellä koiran leluloita myydään
    taidan harkita reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauluri oli pakkohankinta, ku tuli kirpparilla eurolla vastaan. :p

      Lasten leluinahan ne kai virallisesti siellä myydään, vaan eipä tuolla niin väliä, ku ovat suuren suosion myös koiraihmisten keskuudessa tuntuneet kestävyyden vuoksi saavuttaneen, mitä oon kuunnellu ja lukenu. :)

      Poista
  5. Meillä terrieri tanssii, kun Dentastix-pakkausta rapisuttaa vähän. Ja voi terrierin naamaa sinä aamuna, kun herkkutikut olivat loppu... Sitä surua en kestä toistamiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on äärimmäisen traagista, jos ne loppuu! Me saatiin kolme isoa pakettia joululahjaks, että ei pitäis heti paniikki asian suhteen iskeä. :D

      Poista
  6. Ihanat kuvat taas! Ekassa kuvassa on turpa vähän rutussa siihen malliin, että älä edes yritä varastaa mun uutta lelua!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :) Vähän on kärttysen näkönen, vaikkei oikeesti ollukaan, ku enintään tohkeissaan. :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)