tiistai 26. kesäkuuta 2012

Seven kittens (seitsemän kissanpentua)

Oli tarkoitus jutustella seuraavaksi Caron jussista, mutta hiivatti soikoon, törmäsin illalla yhteen juttuun, joka suorastaan mouruaa päästä julkisuuteen. :p Tai noh, siellähän se on jo, mutta ehkä kaikki eivät vielä sitä tiedä, ja asia tulee ehdottomasti korjata. Mutta varoitus: tämä juttu vie äkkiä mennessään, joten luette tästä eteenpäin täysin omalla vastuullanne!




Sevenkittens-nimisen streamin kautta seurataan seitsemän 7.6.2012 syntyneen kissanpennun ja tämän vastikään kadulta pelastetun emänsä Noodlesin elämää ilmeisesti jonkun yksityishenkilön hoivissa. Streamissa on mukana äänet, muttei paikalliseen (Philadelphia, USA) yöaikaan (yksityisyyssyistä), joten kannattaa tsekkailla lähetystä eri vuorokaudenaikoina kuullakseen ääniäkin. Tämän merkinnän julkaisuhetkellä niitä ei kuulunut. Pikkukisujen ininä ruoasta taistellessa ja muista pennuista eksyessä, kömpelöt pyllähdykset ja sisaren kanssa mähistelyt vievät taatusti kissaihmiset mukanaan, ne kun veivät tämän koiraihmisenkin samantien. :D Ai mikä akuutti kissanpentukuume ja oliko tänään muka jotain muutakin ohjelmaa, häh?

Tässä vielä suora linkki streamiin, ettei tarvitse pelkästään mun blogin kautta noita palleroita katsella. :)


8 kommenttia:

  1. Au. Ei saa jakaa noin ihania linkkejä!

    VastaaPoista
  2. En kestä! Minä niin haluaisin tuonne noiden karvapallojen keskelle silittämään niitä...:)

    VastaaPoista
  3. Ei tuollaisia söpöyksiä saa linkata, lopeta heti!!
    Onneksi meillä on laumassa kissa-allergikko, eli tällaiset eivät voisi tulla kysymykseenkään.... mutta voih, tuollaisen haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori. :D Noi allergiat on kyllä ankeita ja tosi yleisiä omassakin tuttavapiirissä, etenkin kissa-allergia. :(

      Poista
  4. Voi rakkaus miten ihania <3 Kissakuume senkun kasvaa :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)