torstai 17. marraskuuta 2011

Ruoalla ei saa leikkiä

Tänä aamuna pohdiskeltiin oikein porukalla jospa se toinen pala klement...mandar...satsum... (mandatsumaa? kletsumaa? satsuriinia? Kuka hiivatti niitä oransseja mollukoita toisistaan erottaa, häh?!) maistuisi ensimmäistä paremmalle.



No eipä kyllä hääville maistunut...


Kaiken sen kokeellisen uusiin makuihin tutustumisen lomaan sattui tallentumaan myös näyte Pätkiksen kuuluisasta asennevammasta koiran olemassaolon suhteen. Kissamme on lobotomian tarpeessa oppiakseen relaamaan vähän. Ai niin mutta miten poistaa aivot, joita ei edes ole?

6 kommenttia:

  1. Ja lopuksi syvä huokaus!:D Voi toista!

    VastaaPoista
  2. Ihana satsuriinin maiskuttaja! Hassua miten noin paljon isompi koira kuin omani (tipsu), käyttäytyy yhtä hassusti kuin pikkiriikkinen oma koirani. :D

    VastaaPoista
  3. Kaikista paras on taustalla oleva kissa: En liiku yhtää. En vaikka toi typerä koira tekis mitä...
    No, sihishä se sentää toises leffapätkäs. Meinasin, et kuollukko se on.

    VastaaPoista
  4. Onkohan tää klementiinien syönti joku sakujen juttu? Mein Paavo (valkoinen saksanpaimenkoira, ei valkoinenpaimenkoira) RRRRRRRRRRRRRRRRakastaa klementiinejä. Pelkkä haju saa sen kuolaamaan niin että koko olkkarin lattia lainehtii.. :D

    VastaaPoista
  5. Jenni-täti, nauroin itekin tota. :p

    - - -

    Foxie, :p

    - - -

    Piipero, joo taitaa se höpsöys asua kaikissa koirissa koosta riippumatta. :p

    - - -

    Partapappa, ny ku mainitsit, nii joo, näyttäähän se aivan raadolta. :D Tommonen se on. "Hieman" hitaalla käy.

    - - -

    H3nn4, toi oli eka kerta, ku Caro meni ja oikeesti maisteli tommosta eikä vaan aivastellu hajulle, joten ei toi meillä todellakaan oo yleinen tapa reagoida. :p Munhan oli tarkoitus kuvata nyrpistelyä, joten noi videot meni siltä osin aivan pieleen... :D Saas nähä miten reagoi jatkossa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)