tiistai 31. toukokuuta 2016

USKOMATONTA! Kolmistaan metsässä! KATSO KUUMAT KUVAT!!!

Eilen oli taas kuuma. KUUMA. Juuri sopivan kuuma, jos multa kysytään, mutta jos eläimiltä, niin pikkuisen vähemmän riittäisi kyllä. Outoja ovat... Tätä taustaa vasten uskaltauduin metsäretkelle ekaa kertaa ihan vaan kolmistaan poikien kanssa, sillä kun tyypit käyvät normaalia hitaammalla (kerrankin!), on oikein hyvä aika harjoitella kokonaisuuden handlaamista. Yllättävän paljon siinä aina kaikkea säätämistä on, vaikkei heti uskoisikaan. Isäntä auttoi meidät kotoa autoon ja autolta takaisin sisään, koska näillä keleillä ketään ei voi jättää autoon omaa kuskausvuoroaan odottamaan ja yksinään mennessä ei oikein tahdo kädet kaikkeen kantamiseen ja ovien availuun riittää.

Mitään isompaa kävelyä ei toki voitu ajatellakaan noilla lämmöillä, joten ns. retkemme oli yhtä kuin rentoa hengailua luonnossa. Hengailupaikan valitsin ajatellen, että saisin ite nautiskella auringosta, mutta pojille riittäisi varjoa. Dalton ei vaan tuntunut millään käsittävän, että päästäkseen sinne varjoon olisi ensin vähän niin kuin käveltävä sinne eikä vain jäätävä läähättämään keskelle sitä pahinta paahdetta. Tarjouduin minä kantamaankin, mutta se nyt vasta huono idea oli. "Hyi, et muuten varmana kanna!" ja äkkiä sätkien sylistä pois. Olin tosin aika inhottava akka ja kannoin silti vähän matkaa, koska meilläpäin pitää joskus kestää inhottaviakin juttuja enkä ole koskaan erityisemmin välittänyt lämpöhalvauksen saaneista perheenjäsenistä. Jännä!

Meillä on Caron kanssa aina kuumahkoina päivinä yhteiseen käyttöön tarkoitettua vettä mukana urheilujuomapullossa ja Daltonia ajatellen olin ottanut mukaan pienen muovikipon, josta sillekin voisi virvoketta tarjota. Arvatkaa kelpasiko se vesi? No ei tietenkään. ;) Carohan senkin lopulta oiiiikein mielissään joi, joten ei se sentään hukkaan mennyt.

Ja nyt niihin otsikossa lupailemiini kuumiin kuviin. Yksinoikeudella vain Karvahelvetissä, klik klik! ;)

10 kommenttia:

 1. No olipa nyt karvaisille kuuma tullut! Nää on kuin kaks marjaa kun tuolla puskissa läähättävät :D Ja ei. Ei se vesi sitte koskaan kelpaa kun kissalle jossain poikkeuksellisessa tilanteessa tarjoaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne vähän tommoset "brothers from another mother", kuten tuo kansainvälishenkinen termi kuuluu. :p Mä meinaan kyl vielä yrittää ton vesihomman kanssa useampaan kertaan ennen ku uskon, ettei se maistu. Katotaan kumpi meistä on sitkeämpi. :p

   Poista
  2. Mutta ehkä Dalton oppii moisen ulkosalla juomisenkin kun on toi velipoika sen verran erilainen opettaja ;) Meillä ei vaan kissoille sitten millään kelpaa ulkosalla.

   Poista
  3. Sitä taustaa vasten, että Dalton haluaa aina maistaa kaikkia muiden syömiä eväitäkin - mukaan lukien siis myös ihmisten - niin ei se mahotonta välttämättä ois. :) Aika näyttää!

   Poista
 2. Dalton on niiiin kaunis, ihanat silmät tummaa turkkia vasten. Nämä ovat kyllä mahtavat "sisarukset".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on (ja ne on, heh!). :) Vaikka kaiken väriset kissansilmät ovat kauniita, nii itellä on joku kumma viehtymys erityisesti noihin keltaisiin. Sinnillähän on myös, joskin jo alkujaan eri sävyssä ja iänkin myötä hieman haalistuneet. :)

   Poista
 3. Caro the multasuu. :D ♥ Olipa siellä kuuma, monin tavoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myllätty multa viilentää kivasti. Ilmeisesti suussa kans. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)