maanantai 1. marraskuuta 2010

Petoja sängyssä

Tietyissä piireissä arvostetaan kuulemma videoita, joille on kuvattu toinen toistaan erikoisempia sänkyleikkejä. Eilen illalla tulin siihen tulokseen, että kai tuota voisi meilläkin koittaa vaikkapa vain uutuuden viehätyksen nimissä. Tiedä sitten mitä kaikkea te lukijat siellä kestätte katsoa, mutta haluan silti ottaa riskin ja jakaa kanssanne tämän illalla kuvaamani melko villiksikin äityvän videon. Kuvan taikka äänen laatu ei ole mitään priimaa, mutta tietty hämyisyys on mielestäni aika omiaan lisäämään makuuhuonetallenteen tunnelmaa.



Mitä olette mieltä, ovatko nämä tällaiset videot liian julkeita julkisessa blogissa esiteltäviksi vai voisitteko kuvitella katsovanne vastaavaa joskus toistekin? Kyllähän tuo pieni oranssihtava yksilö kuitenkin melkoisen kovaa kyytiä isommiltaan saa, että enpä sitten tiedä pitäisikö tähän vähintään se K18-leima otsikon perään lisätä...

24 kommenttia:

  1. Mahtava kaulus Pätkiksellä. Videoita ehdottomasti lisää. Sinni oli niin söpö, kun hän sai hetken aikaa yksin leikkiä, kunnes Pätkis taas tuli ja ponkaisi sängylle oranssin lelun perään.

    VastaaPoista
  2. Kaulus ois ite asiassa oikeasti pidempi, vaan ollaan pikkuisen sitä lyhennelty, ettei elikko tukehtuis turkinhoitopuuhissaan karvoihinsa ja oksentelis karvapalloja niin usein. Ei oo oikein käytännöllinen toi turkin pituus, mut tommoselle ei-näyttelykissalle voi onneks näyttää välillä vähän saksia.:)

    VastaaPoista
  3. Onpa Pätkiksellä hieno turkki!
    Hyvän muhvin saisin,myytkö? :D

    VastaaPoista
  4. Katotaan sitte, jos syystä tai toisesta mitta tulee ton katin kaa täyteen ja ajatus siitä asusteena alkaa tuntua ajankohtasemmalta.;D

    VastaaPoista
  5. En niin mitenkään ymmärrä, miten sellainen vötkylä kuin ragdoll voi olla minkäänlaista sukua villikissoille. :D Tuo lyllertäminen on niin kaukana sulavasta! Pätkiksellä on kyllä komea turkki, ehkä se tekee tuon löllyräefektin?

    VastaaPoista
  6. Se on tosiaan toi paksu turkki, joka eniten huijaa ja antaa kuvan suuresta koosta. Märkäturkkisena Pätkiksen ympärysmitasta lähtee jopa yllättävän paljon pois. Löysä vatsanahkahan tolla on toki aina, vaan se kuuluu rodun ominaispiirteisiin ja Pätkis onkin just normiraggisnartun painoinen eli noin 5 ja puolikiloinen.:)

    VastaaPoista
  7. Pätkis on ihana! Ja Sinnillä on kauniit silmät, ihania. Mistä nuo nimet tulee?

    VastaaPoista
  8. Pätkis ja Sinni ovat saaneet nimensä muiden antamina, koska tosiaan muuttivat meille vasta alle parivuotiaina eivätkä aivan pentuina. Muistaakseni homma meni kuitenkin niin, että Sinni sai nimensä "sinnikkyydestään" (katti löytyi sisaruksineen metsästä ja pelastui sitten sieltä löytöeläintaloon, jonka työntekijät tuon nimen antoivat) ja Pätkis taasen nimettiin suklaapatukan mukaan joskaan mielestäni ei tuo turkki aivan Pätkiksen värinen kuitenkaan ole. Osuvampi nimi olisi ehkä ollut Kaakao.:D

    VastaaPoista
  9. Meilläkin nuo hiiret ovat saaneet suuren suosion, erityisesti nuoremman kissan osalta. Tosin Bubblan leikit äityy välillä jopa sille hurjallekin tasolle. :D

    Enkä muuten halua ajatella kuinka iso vanhemmasta kissasta tulee, jos teillä useamman vuoden vanha kissa painaa tuon 5 ja uoli kiloa. Meidän Neko kun painaa sen jo nyt, eikä ole vielä vuottakaan täyttänyt :D (ja ei, ei se lihava ole...)

    VastaaPoista
  10. Jos et nyt kumminkaan ihan K-18 kieltoa pukkaa filmiisi, kun minulta jäisi kivat kuvat katsomatta. Ikää on "vasta" 15 vuotta, paitsi jos se muutetaan ihmisiäksi, sitten jotain 100 vuotta. Paa sittenkin se K-18, jep jep...

    VastaaPoista
  11. Laura, juu noi on ehottomia ykkössuosikkileluja meiän kattien silmissä. Ehkä se on se jännä rapina, joka noista lähtee...

    Nii, paha sanoa mikä tulee Nekon aikuispaino olemaan, ku se ei tosiaan raggis oo. Ton rodun uroksethan paina helposti sen 10 kiloa eli puolet Pätkistä enemmän. Kerran oon semmosta poikaa sylissä päässy pitelemään ja isohan se oli.:D

    - - -

    Pyry-mäyris, jos mä varuilta laitan sen K15 kuitenkin, nii ei sitte haittais, vaikka laskut meniskin pikkasen pieleen ja oisitkin alaikäinen.;)

    VastaaPoista
  12. Karvahelvettiin eksytään varmasti tämän merkinnän jälkeen vaikka minkälaisilla hakusanoilla. Onneksi videolla on sentään pari mirriä leikkimässä sängyllä; ei tarvitse tyhjin käsin poistua. ;)

    Tultiin muuten miehen kanssa tuota videota tänä aamuna katsoessa siihen tulokseen, ettei teidänkään katit ole ihan terveitä. :)

    VastaaPoista
  13. "Eipä ois ensimmäinen kerta", toteais äärimmäisen erikoisiin hakusanoihin tottunut ystävämme Google Analytics.;)

    Ja ei kai kissat koskaan oo koirista ny puhumattakaan. Sekopäitä koko sakki, ainaki meillä.:D

    VastaaPoista
  14. Aika julkauden rajoissa kyllä mennään. Täähän rikkoo kuvan Pätkiksestä kokonaan! Sehän liikkuu! ;P

    VastaaPoista
  15. Ehkä tämä on vielä juuri ja juuri alaikäisille sopivaa katsottavaa. ;) Lisää näitä ehdottomasti! (t:vannoutunut koira-ihminen) Itse asiassa voisit vaikka ottaa askeleen eteenpäin ja heittää haasteen aiheella "petipuuhat" muutamaan muuhun blogiin ja seurata reaktioita. ;)

    VastaaPoista
  16. Mun kissanpentu katto ton videon täs kans ja sen ilme oli...järkyttynyt. Johtunee luultavasti videolla esiintyvästä oranssista hiirestä jonka hän on kadottanut ja jolla selkeästi nyt leikkii 2 jättiläistä.

    VastaaPoista
  17. sea, olen pahoillani, että pilasin aivan kaiken. Järkyttävän totuuden oli kuitenkin tultava julki jonain päivänä.:DD

    - - -

    Pocahonka, haha, mainio idea! "Haastan sinut kertomaan viisi faktaa petipuuhistasi. Julkaisethan ne myös videomuodossa!" Joo, tätä ideaa täytyy ehottomasti jalostaa.;D
    (T: Vannoutunut koiraihminen täälläkin)

    - - -

    werdy, voi ei. Toivottavasti se ei kokoa tuekseen pelottavaa pikkukissa-armeijaa ja ilmaannu tänne vaatimaan omaisuuttaan takaisin.;)

    VastaaPoista
  18. Nyt vasta videolta sitä oikeasti tajuaa miten muhkea ilmestys tuo Pätkis oikein onkaan. Onko mun silmissä vikaa vai vaikuttaako se liikehdinnältään enemmän koiraa kuin kissaa :)
    Mut joo, video on just ja just blogi-kelpoista kamaa. Onneksi ei sentään vielä oranssihtava yksilö joutunut useampaan pienempään palaseen, siinä tapauksessa olisi ollut ehdottomasti bannilistalla tämä video ;)

    VastaaPoista
  19. Oppia suomen kieli :P
    edellisen kommentin vaikuttaako = muistuttaakos

    VastaaPoista
  20. Onhan se muhkea etenkin tolla hepulituulella ollessaan, jolloin turkki vielä entisestään pörhistyy sieltä täältä.:D Ja väittäväthän ne raggista koiramaisimmaksi kissaroduksi, joten kai siinä jotain perää on elekielenkin suhteen, vaikka ite en henk.koht. siinä kovin koiramaisia piirteitä näekään, ainakaan siis noiden leikkien perusteella.:p

    VastaaPoista
  21. Heh, olisi pitänyt ajatella ennen kuin ehdottelen mitään. Täytyy katsella jossain välissä löytyykö koneen uumenista jotain tästä aiheesta. Tai keksiikö kiero mielikuvitus jotain... Meillä vain on säännöt muokattu uusiksi Mikin tultua taloon ja koirilla ei enää ole mitään asiaa makuuhuoneeseen. Näin ollen niistä ei myöskään ole kuvia makuuhuoneessa tai sängyn päällä.
    Joka tapauksessa kiva tämä sinun artikkelisi aiheesta.

    VastaaPoista
  22. Juu eipä meilläkään Caro sänkyyn saa mennä. Vähän liikaa tulee sotkua, jos sänkyyn päästää koisimaan. Kivahan se ois noin ajatuksen tasolla nukkua koira kainalossa, vaan ehkä se ei sitte kuitenkaan käytännössä ois ihan niin viisasta. Kissat sotkee jo tarpeeksi ilman sitä koiran panostusta asiaan.;)

    VastaaPoista
  23. Pätkishän on melkoinen vipeltäjä! Laiskaksi luulin, mutta erehdyin :) Meidän paksukainen jaksaisi korkeintaan puolet tuosta ja läähättäisi sitten puoli tuntia päälle, heh.

    VastaaPoista
  24. On se aina välillä, muttei tosiaankaan joka päivä.:p Se on niin laiska leikkimään, mut usein illan tullen saattaa tuollaisia hepulikohtauksia hyvinkin ilmetä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)