lauantai 24. syyskuuta 2011

Mökkihöperöintiä

Niin tuli tästä viikosta yhtä sadekautta aamusta yöhön kuten ennusteet jo viikko sitten lupailivatkin, joten ei tässä sen vuoksi ole ollut pahemmin päiviteltävää. Kotona ollaan suurimmaksi osaksi nysvätty ja koitettu sitten niille pakollisille lenkeille sellainen ei-kaatosadehetki valita, vaihtelevin tuloksin. Kertaalleen törmättiin lenkillä Nanaan, aivan sattumalta siis, ja käytiin sen kunniaksi metsän laidalla riehumassa, mutta eipä sitä sieltäkään tullut kuvia napsittua, kun tihutteli menemään lähes koko ajan. Saatte siis tyytyä näihin mökkihöperöisiin kököttäjiin.




Tuosta eteisen pöydästä ollaan muuten tuon Sinnin kanssa neuvoteltu moneen otteeseen parin viime viikon aikana, se kun on kuulemma yksi niistä monista "aivan parhaista nukkumapaikoista" nykyisin. Eipä kai asiassa muuten mitään ongelmaa olisikaan, vaan kun katti rojahtaa aivan pokkana kännyköiden sun muiden tilpehöörien päälle ja sitten kuin ohimennen raajojaan veneytellessään, unissaan kylkeään kääntäessään ja/tai yllättävän hepulikohtauksen saadessaan lennättää kaikki pöydällä lojuvat rojut suoraan joko koiranlelulaatikkoon, kukkaruukkuun taikka lattialle. Eräänkin kerran on epämääräisen kolinan perään kajahtanut "SINNI AAAARGH!!!!!" ja tämän jälkeen kaiveltu vähintäänkin niitä kännyköitä, rillejä ja kotiavaimia milloin mistäkin kolosta. On se vaan toisille niin samperin vaikeaa nukkua jossain järkevässä paikassa, huokaus...

(Ja kuvasuurennoksetkin menevät taas kerran karun näköisiksi, mur...)

3 kommenttia:

  1. Pistä pöydälle jonkinlainen painava astia mihin tavarat voi sijoittaa? Meille hommattiin iiiiso painava kulho eteisen lipastolle jotta koko kissa ei edes mahdu hyppäämään sekaan. :)

    VastaaPoista
  2. Vois olla ihan viisasta. :) Tai sitte vois vaan laittaa ne tavarat tonne laatikkoon sen sijaan, että jättää niitä lojumaan näkösälle pelkkää laiskuuttaan... ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)