sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tanssiva koira

Mihinkäs muuallekaan sitä lauantain kirppisreissun päätteeksi taas eksyttiin kuin Oritkarin maisemiin, Caro kun oli matkassa mukana eivätkä tylsät hihnalenkit maistuneet kellekään edes eksyneen ajatuksen tasolla. Liekö olemassa sen helpompaa tapaa ulkoiluttaa koiraa kuin avata auton takaovi ja hihkaista "VAPAA!!!"? ;) Ja Carohan nautti vapaudestaan, kuten kuvistakin näkee.





Joku törppö keksi, että olisi mukamas hauska 
idea ottaa muutama "koiratanssikuva"...

 ...vaan ei tuo lopputulos nyt ainakaan omaan silmääni kovinkaan läheisesti mitään tanssimista muistuta, tanssipartneri kun 
tuppasi olemaan pahemman luokan parkettien partavenkula...

Isäntä koitti ottaa meistä myös järkevän yhteiskuvan, 
vaan tietäähän sen nyt miten siinäkin taas kävi... :D

 




Joko pääsis kyytiin? 

"Hyppy!" "Oon jo menossa!"

Autovarkaudenestojärjestelmä aktivoitu ja valmiina 
paikanvaihdokseen. Ja mitkä nenänjäljet ikkunassa, häh?


2 kommenttia:

  1. Voi hitsi, ihania kuvia! Mieltä aina lämmittää nähdä iloinen ja reipas hauva, joka selkeästi on perheenjäsen ja sitä pidetään hyvin <3

    Vähänkös repsahdin tuolle kuvalle, jossa teit Carolle "sarvet" :D Carolla on muutenkin aika mielenkiintoinen ilme siinä ;)

    VastaaPoista
  2. Iloinen ja reipas, ehta ja kauan toivottu perheenjäsen. :) Se vois tosin ite olla eri mieltä tosta hyvänä pitämisestä, teini ku on ja ne omat rajat on sen mielestä aivan eri kohassa missä ne on meiän ihmisten silmin, vaan eiköhän me vielä joku päivä ymmärretä toisiamme niin, ettei tartte joka päivä niistä soveliaisuuden rajoista keskustella. ;)

    Teini ansaitsee sarvensa, vaikkei omasta mielestään ikinä yhtään pirullinen ookaan... :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)