tiistai 22. joulukuuta 2009

Kissa matkustaa

Vaikka näin ihmisen kannalta katsottuna Oulusta Lahteen lumipöllyssä ajaminen päästäkseen niihin perinteisimpiin mahdollisiin joulunviettopuuhiin onkin hieman rankempaa kuin kuusi tuntia kantokopassa reporankana kaverin kanssa loikoilu, niin noin vain loppui väsyneiltä koppimatkaajiltakin puhti hyvin pian perille päästyämme. Allekirjoittanut eli päivän kuski - yllätys yllätys - sinnittelee vielä, joskaan ei ole ehkä ihan elämänsä tehokkaimmassa olomuodossa.Sorsan pylly on maailman paras unikaveri.
Huomatkaa myös kepin sijainti.

Isommat kissayksilöt leviävät mieluiten
laajemmille pehmusteille.Jäivät kaikki leikitkin kesken, kun mummin sohva huhuili kutsuvasti yhtä sun toista matkaajaa. Vaan mikäs se on joululomalla lorvaillessa, kun on lämmin tupa ja tarjoilu pelaa mummin rajattomasta huomiosta nyt puhumattakaan. Leluhiiret jaksavat kyllä odottaa muutaman päivän omine nokkineenkin.

3 kommenttia:

 1. Hajosin aika totaalisesti tuolle kepille! Meillä on myös samantyyppinen lelu kissoilla ja suosikkeihin kuuluu täälläkin, aivan ehdottomasti.

  Hyvää joulua sinulle ja kissoille! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas Bemsu-neidon kisulit taas niin lutusina:D Matka näyttää uuvuttaneen kaverukset ihan totaalisesti:) Mehevän maistuvaa joulua Bemsulle ja karvaisille kavereille:D

  VastaaPoista
 3. Encaje, hyvää joulua sinnekin! :) Ja hajoamista oli havaittavissa myös täällä.:D Eipä ihan joka päivä näe kissan nukkuvan autuaasti selkänojalla keppi tommosessa paikassa. Ei voi käsittää.

  - - -

  Pupu L, aina ne on.^^ Maistuvaa joulua myös teiän karvaiselle poppoolle! Ruoassa ei pihtailla sen enempää eläinten ku ihmistenkää kohalla, se on varma se.:p

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)