lauantai 27. heinäkuuta 2013

Happihyppely

Tänään koitti kissojen ulkoilupäivä "Vinttilandian" vihreissä maisemissa. Sinni arvosti tarjottua tarhaulkoilumahdollisuutta niin paljon, että kökötti käytännössä koko vierailumme ajan tarhan sisämökissä, koska tarhaelämä nyt oli vaan taas kuulemma aivan hirveän kauhean kamalaa. Pätkis tajusi hyvän päälle paremmin, joten sen hengailuista on tarjolla jopa ihan kuviakin kuten tietysti tarhan vakiasukas Leevistä myös. Pätkis on muuten jo useampaan otteeseen osoittanut vienoa kiinnostusta Leeviä kohtaan, ja niinpä se tänäänkin, aivan vaivihkaa, nuuskutteli Leevin häntäkarvoja pojan ollessa turvallisesti selin. Tokihan siihen samaan syssyyn piti vähän murista myös, ettei nyt vaan kukaan erehtyisi luulemaan kyseisen eleen olevan edes etäisesti ystävällismielinen. ;)8 kommenttia:

 1. Muahaha. Pätkis. Niin kissa kuin kissa voi olla. Kuulostaa aivan meidän Ellin toiminnalta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella johdonmukaista käytöstä on toi, mut minkäs teet. :D

   Poista
 2. Huippukuvia, jälleen :) Itse harmittelin kun ei mustikkaretkelle tullut kameraa mukaan...kissat nimittäin tulivat ja voi sitä riemua ja riehumista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Ja voin kuvitella sitä päättömän kirmailun määrää. :p

   Poista
 3. Leevi ja Pätkis ovat/olisivat kyllä komea pari!

  VastaaPoista
 4. Hyviä kuvia taasen :) Täällä terassi häkitettiin vihdoista ja viimein, niin pääsee kissakin vähän ulkoilmaa haistelemaan ilman valvontaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma! On siitä varmasti kissalle iso ilo, ettei tartte aina "esiliinaa" mukaan, että näkee noita maisemia. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)