lauantai 9. elokuuta 2014

"Palaamme asiaan viikolla X" Yeah right!

Taas se nähtiin, että mitään ei meikäläinen opi. Blogiin on nimittäin aivan turha kirjoitella milloinka palailee päivitystauolta, sillä eiväthän ne ajat ja suunnitelmat koskaan paikkaansa pidä, varsinkaan näin kesäisin. :p Tässä tauon aikana on tosiaan huideltu niin järvellä kuin aina Oulussa saakka käyden kotona välillä vain pikaisesti kääntymässä, joten eipä ole ehtinyt blogihommiin päin vilkaistakaan. Kissat ovat päässeet viettämään kunnon mummilakesän ja Caro joutui elelemään Leksan ja Kallen kaverina viikon verran eli sen aikaa, kun isäntäväki huiteli Oulun tuttuja ja juttuja moikkailemassa. Iloksemme tyyppi oli pärjännyt hoitopaikassa oikein hyvin, vaikka aiemmat viikonloppujen mittaiset jaksot (joita niitäkin vain muutama hassu koiruuden koko olemassaolon aikana) olivat sisältäneet runsain määrin isäntäväen takaisin palaamisen odottamista ja levotonta vaeltelua yötä myöten. Toisaalta ollaanhan me hengailtu samoissa porukoissa nyt huomattavasti aktiivisemmin kuin vielä Oulussa asuessamme, joten kaipa se olo on heti kotoisampi ja rennompi, kun hoitopaikka tyyppeineen on tosi tuttu eikä paikka, jossa käväistään vain jokusen kerran vuodessa. :) Arvostamme kovasti, kun kaikille elukoillemme löytyvät lähipiiristä nuo taatusti hyvät ja tutut hoitopaikat, sillä toista se oli tuolla pohjoisen päässä, missä ei tuosta syystä kummemmin huvittanut reissaillakaan. Onneksemme emme ole mitään himoreissaajia muutenkaan (varsinkaan ns. talviaikaan), joten ongelma ei tuolloinkaan ollut mittava, vaikkakin välillä toki sapetti - silleen lievästi sanottuna. ;)
Juu, mutta niin. Oulun nurkilta ei tarttunut matkaan muuta eläimellistä blogimateriaalia kuin jokunen kuva citysiilistä (siilistä, jonka myötä hoksasin, että Oulussa näkee kyllä noita siilejä paaaaaaljon useammin kuin täällä etelässä) sekä ostoksia, joita oli mahdotonta välttää piipahtaessaan paikallisilla kirppareilla sekä kotimatkalla Ala-Temmeksessä sijaitsevalla Väliheikillä. Eihän mulla niistäkään romppeista tietysti kuvia vielä tähän hätään ole, mutta lisätään tämäkin aihe siihen alati kasvavaan rästipostauslistaan. Päästään varmaan hyvän matkaa syksyyn, ennen kuin se lista on kokonaan läpi koluttu. Huh huh. Mutta kuulkaas, se on aiiiiivan sama! Niin hienot on kelit ja kesäkuviot sen alun ankeuden jälkeen olleet, ettei mitään järkeä. Ollaan nautittu kuluneista viikoista täysillä ja uitukin niin hirmuisesti, että kohta on sekä koiralla että emännällä kidukset eikä isäntäkään kovin kauas siitä jää. Hieno kesä, todella. :)

Palaillaan pian, toivottavasti tosi pian! (Eiiiiiih, siinä se TAAS tuli! :D)


8 kommenttia:

 1. :-D Tervetuloa takaisin! Lomanne kyllä kuulosti juuri niin aurinkoisen kesäiseltä kuin tänä vuonna mahdollista olikin :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ei oo aurinkoa puuttunu kyllä. :D

   Poista
 2. Ei paniikkia. Kirjoittaa kun huvittaa : ) Itse otin kissan lomalle mukaan, mutta olihan se vähän työlästä. Helpompi on, kun joku käy katsomassa kotona. Ihana uintikesä, mutta ei ne kidukset kesässä kasva : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee. :) Ja mitä, eikö ne oikeesti kasva? :O Turhaan oon moista koko kesän pelänny.

   Poista
 3. Tuo "palaan silloin ja silloin... Eikun sittenkin silloin ja silloin" kuulostaa niin tutulle :) Mutta ei kiirettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja sitten välillä käy niin, että olisi aikaa kirjotella, muttei saa postauksiinsa kuvia, koska koneesta on tila loppu -> muokkaus ja kaikenlainen muukin säätö toistaiseksi mahdotonta. :D Tää on niin tätä taas.

   Poista
 4. Oivoi, pusuja ihanalle Carolle!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)