tiistai 21. lokakuuta 2014

Lupa möllöttää

Se aika vuodesta, kun kaikenlainen möllötys on IN. Sisällä lämpöisessä möllötys, tarkennetaan. Onneksi Karvahelvetistä löytyy lukuisia paikkoja, joissa kyseinen toimenpide suhteellisen huolettomasti onnistuu. "Suhteellisen" siksi, että eräänkin kerran on todistettu yhden kilpparin unissaan sohvan selkänojalta joko pudonneen tai viime hetkellä putoamiselta pelastautuneen, kynnet tietysti pitkin sohvan nahkaista pintaa sutien ja lopulta nolostuneen katin takaisin ylös avittaen. Onnea on kestävä nahkasohva, ei voi muuta sanoa. Oma lukunsa ovat tietysti nämä pöytätasot, joilla möllötys on erityisen IN. Mukava on ruokailuvälineensä kissankarvoilla kuorrutetulle pöydälle laskea tietäen, että joku on siihenkin arsensa äskettäin asetellut - ja siinä samalla aikansa kuluksi möllötellytkin, tietäähän sen.

14 kommenttia:

 1. Näinkö oikein? Onko siellä hiuslenkeistä tehty lelu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit oikein - tavallaan. Tuli nimittäin kerran ostettua iso nippu hiuslenkkejä, jotka myytiin valmiiksi tommosen styrox-pallon ympärille "pinottuna". Ei siis oo kissoille tarkoitettu lelu alunperin, mut käy tarkoitukseen kyllä. :)

   Poista
 2. Miten ihania viiksiä!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava tuo viiksikuva! Kaunis pätkis :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä niin hyvän näköisiä möllöttäjiä ! Ihan tekee mieli itselläkin alkaa möllöttämään jos vaikka tulis
  sitten hyvännäköiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ikävä kyllä toimi niin. Oon ite koittanu ja ihan yhtä pahalta näyttää aina. ;)

   Poista
 5. Nyt tekis mieli kiljua ilosta. Tajusin vähän aikaa sitten että ei juma, sullahan on ragdoll! Täydellistä! Eli, esitänkin toiveen että postailisit ragdollista rotuna sekä kissan ja koiran yhteiselosta. Tai sitten käyt naputtelemassa tämän kissahaaveilijan viimeisilpään postaukseen ajatuksia näistä, jos vain mitenkään viitsit! :) Ja ragdoll aiheisia blogejakin saa vinkata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla joo. :p Ja ite asiassa oon postailluki noista aiheista vuosien varrella useamman kerran. En siis ihan hetimiten varmaan noista uudelleen postauksia kirjoittele (en keksi mitään uutta), mut ainakin ton "ragdollismi"-tagin alta löytyy ragdoll-henkisiä postauksia. :) Ragdoll-blogeja löytyy sitte tuolta mun sivupalkin lukulistalta.

   Kissan ja koiran yhteiselosta on mun mielestä aika hankala mitään kovin yleispätevää kirjotella, se yhteiselo ku on nii pitkälti kiinni eläinten luonteista ja sen semmoisista. Täysin yksilöllistä, siis. :) Meiän kissojen kohalla Sinni sietää koiraa ja on toisinaan jopa tuttavallinen, Pätkis taasen inhoaa koiria ja aika pitkälti kaikkia muita kissojakin. :p

   Poista
  2. Kiitos kovasti kun kirjottelit kokemuksiasi! :) Menenkin tonkimaan vanhempia postauksia ilomielin, joten kiitos viellä!

   Poista
  3. Eipä mittään. :) Toivottavasti arkistoista löytyy edes jotain valaisevaa.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)