maanantai 18. toukokuuta 2015

Puhdasta vihaa

Sitä saa, mitä tilaa. Pätkiksen pesutilaus pitää sisällään puhdasta vihaa. Ja ehkä hieman myös inhoa, epätoivoa, pakoyrityksiä, tärinää, mouruntaa, märkää karvakasaa ja halveksuntaa. Putkistoissa kaikuvia kauhuääniä ihmetteleviä naapureitakin, ehkä? Kaikkea sellaista pientä kivaa, ju nou. Kynsiä ei sentäs tarjoilla. Ei edes jälkinäytöksessä pyyhkeiden keskellä. Siitä on syytä olla kiitollinen. Huhut kertovat, että joissain toisissa tilauksissa nekin kuuluvat hintaan.


Tapan teiät just. Ihan varmana tapan. *mutinaa*


14 kommenttia:

 1. hahaha aika samanlaisia ilmeitä kuin meillä pari postausta taaksepäin ;D Ihana Pätkis ja tuo sen maha on varsin söötti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, en oo ehtiny lukemaan kenenkään blogeja hetkeen, mut pakko kiiruhtaa mahd. pian kurkkaamaan teiän pesukuvia. :p Toi Pätkiksen röllykkä... Ei oo pahemmin kuntoiluun aikaa toi katti hukannu tässä vuosien varrella. x)

   Poista
 2. Voi parrrrrrrrkaaaaaaa! Ja tuo olemus muuttuu niin armottomasti että kyllä tuolla lookilla muutaman säälipisteenkin saa. Meidän kissat kun pesee niin ne näyttää vaan märiltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, säälipisteet ovat taatut. :D Salonkikelpoisesta puuhkaturkista muuntautuu hyvin äkkiä pelkkä epämääräinen vettä valuva kasa märkää karvaa ja hapanta naamaa.

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia :D Noi mahakuvat ovat aivan parhaita ja tekis mieli oikein silittää tota mahaa, koska niin pehmeeltä se näyttää ja ihanan pinkiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä vain näytä, vaan myös ON pehmeä. :p Se tosiaan oikein kutsuu silittelemään ja lällyttelemään silloin tällöin. Pätkis siitä harvemmin ees ärsyyntyy, ihme kyllä!

   Poista
 4. Hihi ilme eka masukuvassa.:DD Nyt on pesut pesty hetkeksi, toivottavasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahesti on pesty tänä keväänä, ku tuppaa niin herkästi rasvoittumaan ja hilseilemään toi turkki, mut ei ny ihan joka kuukausi tarvi rääkittää pientä plösöraukkaa. :p

   Poista
 5. Uusi lukija täällä repesi totaalisesti!

  VastaaPoista
 6. Pätkiksen paha elämä :D Mussu näyttää niin sydämistyneeltä ja järkyttyneeltä juhlavan pörröturkkinsa katoamisesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee sille ihan hyvää välillä, ettei elämä oo liian leppoisaa. ;p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)