keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Uusi uimakausi, lelu & putki

Hämeessä nautitaan parhaillaan upeaakin upeammista kevätkeleistä, kun aurinko paistelee joka päivä ja elohopea huitelee kahdessakymmenessä plusasteessa. Elämä on ihan tosissaan sitä kuuluisaa laiffii nyt, kuulkaas! Ja on se uimista myös, sillä vaikka emäntä vielä nössöilee ja odottelee vesien lämpenemistä oletettavasti tuonne kesäkuun puolelle, niin uimamaisteri Caron uimakausi 2016 starttasi viimeinkin eilen. Riemu oli rajatonta, mukaan reissuun kun pääsi myös uusi Kong Aqua -uimalelu. :) Ostin lelun kylläkin jo viime vuoden puolella, mutta uintikausi oli tuolloin jo päättynyt. Viime kesänä ilostutti saman lelun M-kokoinen versio, mutta tämä uusi on L-kokoinen. Kumpikin tuntuu sopivan otuksen suuhun aivan yhtä hyvin, mutta tuossa isommassa on toki enemmän raahaamista eikä se mahdu taskuun ei sitten millään konstilla. Onneksi reppu on keksitty. :) Se vanha lelu lakkasi kellumasta edellisen kesän lopussa, koska sisäosan kellukemateriaali hajosi ahkeran käytön seurauksena ja kai siksikin, että lelu oli suunniteltu Caroa pienemmille koirille. Tuo L-koko kestää Caron puruvoimaa oletettavasti pidempään, mutta senhän me tulemme näkemään toivottavasti vasta pieni ikuisuus myöhemmin.

Yllättäen tuosta meidän eilisestä reissusta tuli otettua muuuuutama kuvakin, kuten pian huomaatte. (Kiitos ja anteeksi, hih..!) Kuvaaminen oli pitkästä aikaa kohtuu jännääkin, sillä pääsin testailemaan tällä viikolla kotiutunutta AF-S Nikkor 50mm f/1.4G -putkea ensi kertaa ulko-olosuhteissa. Kyseinen putki tulee korvaamaan vanhemman mallisen ja valovoimaltaan heikomman (f/1.8) viiskytmilliseni, josta olen kyllä kovasti tykännyt, mutta ainahan sitä kalustoa mielellään parempaan suuntaan päivittää. Talvella se valovoima onkin huomattavasti suuremmassa roolissa kuin näin auringonsäteiden maailmaa helliessä. Vaan eipä sillä, oikein asialliselta hankinnalta tuo jatke vaikuttaa eikä ole paha kooltaankaan, eli kulkee huolettomasti mukana noilla meidän reissuillamme.

Näiden löpinöiden myötä niihin riemukkaan kes...keväisiin kuviin!
9 kommenttia:

 1. Hienot kuvat, vesipisarat ja Caro :) Kyllä kelpaa.

  VastaaPoista
 2. Voi tuota riemun määrää! ♥ Upeita kuvia, onnea uudesta putkesta!

  VastaaPoista
 3. Voi miten onnelliselta Caro näyttää <3 Minäkin kävin eilen uimassa ja en kyllä nauttinut siitä yhtä paljon kuin Caro :'D

  VastaaPoista
 4. Teille on Blogger Recognition Award - http://sateinen.net/blogi/2016/05/17/blogger-recognition-award/ , olkaahan hyvät!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista näin "vähän" myöhässä! :p

  VastaaPoista
 6. Voi miten hyviä tilannekuvia sinulla onkin ja tietysti kohde Caro on upea koira.☺
  Caro nauttii selvästi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :) Kiva, että tykkäsit! Ja tosi on se, että Caro nauttii niin maan perusteellisesti. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)