maanantai 15. kesäkuuta 2009

Sadetakki tuli taloon

Päivänä eräänä saapui talouteen kaksi eriskummallista, hyvin jännällä tavalla rapisevaa nyssäkkää. Ihmiset kutsuivat näitä uusia esineitä sadetakeiksi, joskaan eiväthän ne suuremmin takeilta näyttäneet. Ne näyttivät enemmänkin uusilta kissanleluilta ja eipä aikaakaan, kun Sinni päätti pudottaa ne pöydältä lattialle lähempää tarkastelua vasten.





Miltään tunnistettavalta nuo nyssäkät eivät tuoksuneet...



...mutta mukavasti ne lattiaa pitkin liukuivat...



...kun niille vähän vauhtia antoi..!



Ja vaikka Sinnistä nämä kiehtovaan tapaan rapisevat kapineet olivat vallan mielenkiintoista ajanvietettä, ei Pätkis pitänyt niitä yhtään minnään. Ei siis mitään uutta auringon alla sen enempää kuin kotoisassa Karvahelvetissäkään.

7 kommenttia:

  1. Hihii, jotenkin jo arvasinki, miten NEITI Pätkis uusiin tulokkaisiin suhtautui;) Mun pitäs kyllä päästä pikkusta kourimaan joku päivä;)

    VastaaPoista
  2. Tuu kuule vaikka tällä viikolla! Ihmisistä se jaksaa kyl aina kiinnostua, ainakin jos ne kiinnostuvat Pätkiksestä ja erityisesti, jos koittavat sitä vältellä.:D

    VastaaPoista
  3. Kissojen kekseliäisyys on (yleensä ;) niin suloista. Leluja kehitellään milloin mistäkin.

    Kaikki EI-kissanlelut on täälläkin isoja hittejä Alman mielestä. Kisu katsoo (hieman Pätkiksen tapaan) yleensä arvostelevasti vierestä jonninjoutavaa ajanhaaskausta ;)

    VastaaPoista
  4. Joku löytää hauskaa näistä sadekeleistäkin...Hyvä asenne kisulla!

    VastaaPoista
  5. Menina, joo suloisuus tässäkin tapauksessa lakkas siinä vaiheessa ku omistajat tajusivat, että jos leikki vielä vähän jatkuu, saa sadetakit heittää pian pakkauspusseineen päivineen suoraan roskiin ilman ensimmäistäkään käyttökertaa.:D

    - - -

    Anonyymi, oispa meillä ihmisillä yhtä hyvä asenne.;)

    VastaaPoista
  6. Voikun päivittäisit useammin! Olen vallan kiehtoutunut noista kateista :)

    VastaaPoista
  7. Heh. :p No kuules, hyviä uutisia: tarkoitus on jatkossa tiivistää tätä postailutahtia, joka arkikiireiden vuoksi on päässyt lipsumaan aika surulliselle tasolle. Onneksi pian kiirus helpottaa ja kissat pääsevät useammin kertoilemaan kuulumisiaan.:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)