torstai 28. toukokuuta 2009

Onnea 4-vuotiaalle!

Tuhmat ja ennen kaikkea fossiloituneen järjenjuoksun omaavat hajamieliset ihmiset tajusivat vasta päivän verran liian myöhään, että Pätkis täytti jo eilen keskiviikkona jo melkeinpä aikuismaiset neljä vuotta. Onneksi tonnikalantuoksuista herkkuateriaa voi tarjoilla myös näin torstaina ja se maistuu vähintäänkin yhtä hyvältä kuin olisi maistunut eilen. Siispä:


OIKEIN PALJON ONNEA,
rakas karvankasvatusjärjestelmämme Pätkis!


Toivottavasti saamme nauttia raastavan ärsyttävästä narinamau'unnastasi, järkyttävästä karvanlähdöstäsi sekä löllöstä kaiken sänkymme jalkatilan vievästä olemuksestasi vielä vuosikaudet eteenpäin! Olen meille tärkeä, vaikka kutsummekin sinua kotoisasti nimellä "Läski Paska".

16 kommenttia:

 1. Jätikkäät Synttärionnittelut tuhtityttö-Pätkikselle:D Lihaviston täti tullee joku päivä kyllään pöyhimään sua, tuitelitui!:)

  VastaaPoista
 2. Onnea ja paljon tonnikalaa Pätkikselle! Lähteköön karvasi yhtä iloisesti tulevinakin vuosina! :)

  VastaaPoista
 3. Onnitteluvatsarapsu Pätkikselle!

  VastaaPoista
 4. Pupu L, Pätkis kiittää lämpimästi ja sanoo samaan syssyyn tervetuloa!:D

  patentti, kiitosh! Epäilemättä karvaa lähtee entiseen malliin, vaikka mitä asialle tekisimme.;)

  Soikka, Pätkis maukuu, notta kiitos kovasti!:)

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea Pätkis-tyttelille toivottavat meidän miukujat!

  Olisiko tuohon karvanlähdön hyödyntämiseen ideaa tästä:
  http://www.katajala.net/marjut/neuleet/blog/archives/2009/05/100_kissaa_100_cat.shtml

  VastaaPoista
 6. Isot onnittelut Pätkikselle! Toivottavasti sait synttärilahjaksi runsaasti herkkuruokaa ja paljon rapsutuksia.

  VastaaPoista
 7. Rennot synttärionnittelut Pätkikselle!

  t. Elliska ja kisumisut Elli, Jesse ja Nana

  VastaaPoista
 8. Villikissa, kiitoksia!:) Ja oishan tossa kovastikin ideaa ja meillä taatusti loppumaton materiaalilähde.:D Jos sitä joskus karstaushommista innostuu, niin tota on kokeiltava.

  Sirpa ja Kollo, kiitokset Pätkikseltä! Se kehtasi väittää, ettei saa koskaan tarpeeksi huomiota tai herkkuja, mut eihän me sellaista ikinarisijaa uskota.;)

  Anonyymi (Elliska ja kumppanit), kiitoksia onnitteluista koko poppoolle!:)

  VastaaPoista
 9. Myöhäiset mutta mahottoman isot onnittelut meiltä! On se vaan upea neiti, höör rojal haines osaa poseeratakin hienosti - kaunis kuva/tyttö!
  Rapsutiraps täältä mansen tätiltä :)

  Tuosta sisalista vielä; olen kuullut että monet on naulanneet narun pätkittäin kiinni puuhun, koska muutoin ei tahdo pysyä (pitää kiristää niin mahottomasti). Niittipyssy olis varmasti hyvä tuohon hommaan, itse niittipyssyttelen kaikkea mahdollista - kangastaulut, verkko-ovet, tuoliverhoilut.. kätevä vehjes.

  VastaaPoista
 10. Miauuuu onnittelut myöhässä komealle Pätkis-tytölle

  VastaaPoista
 11. Menina, hyvin ehti perille, kiitos!;) Ja juu, jos se jotain osaa, niin poseerata, syödä ja nukkua tuntikausia putkeen.:D

  Niittipyssystä vois olla apua kans, vaan voipi olla, että kokeillaan ensin perinteistä naulaa ja kuumaliimaa, ainakin tän hetken suunnitelmien mukaan. Kuumaliimapyssy kun kotoa jo valmiiksi löytyy, niittipyssyä ei.:)

  - - -

  Maria, Pätkis kiittää!:)

  VastaaPoista
 12. Myöhästyneet onnittelut kauniille Pätkis tytsylle. :D

  VastaaPoista
 13. Myöhäiset onnittelut karvakaverille! Löysin blogin siskoni suosituksesta ja luen sitä nyt ensimmäistä kertaa. Olen parhaillaan työpaikalla ja naurun tyrskähdyksiä kuuluu loosistani, vaikken kovin pitkälle kirjoituksissa olekaan ehtinyt. Ihan hillitöntä! Blogissa pitäisi olla nauruvaroitus... =)

  -Nevelyn

  VastaaPoista
 14. Pätkis kiittää Nevelyniä, ja no okei, minä myös!:p On aina mahtavaa kuulla, että joku on näistä höpinöistä vähän hupia saanut. Tuuhan toistekin kurkkimaan kisujen touhuja!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)