torstai 14. toukokuuta 2009

Kissakuvia ilman sen syvempää merkitystä

Pätkis ja Sinni sellaisina kuin ne tänä toukokuisena torstaina olivat, elivät ja kesän hellepäiviä kanssamme odottelivat.9 kommenttia:

 1. Voi ei! Pätkis läsöttää läppärin päällä:D Ja Sinni on taas niin eläväisen näkösenä tosin kuin Pätkis-neiti, jota näyttää vähän tympäsevän & väsyttävän;)

  VastaaPoista
 2. Siinä se Pätkis on päivittäin ja väittää vaivihkaa, että sitä pitää muka huomioida enemmän.;) Sinni on hyppiny koko illan seinille, joten eläväinen se on kyl Pätkiksenkin eestä ollu!

  VastaaPoista
 3. Pätkis näyttää ekassa kuvassa sille että jos se kamera ei nyt välittömästi sulkeudu niin joku saa kynnestä =) ihanan v-mäinen ilme!

  Kissat <3

  VastaaPoista
 4. En yhtään ihmettelisi, vaikka noin ois aatellukin. Pätkis ON v-mäinen katti, silleen hyvällä tavalla kummiskin.:p

  VastaaPoista
 5. Niin se on vain kissapolojenkin ollut pakko siirtyä nykyaikaan ja opetella käyttämään tietokonetta huomionhakuvälineenä. Tämä taitaa monessa kissataloudessa toimia varsin hyvin :D
  Meiltä löytyy varsinaisia ATK-neroja ja mamman tietsikalle tehdään jos jonkinlaista päivitystä kun silmä välttää ;)

  Hyvät on ilmeet tytöillä. Sinni on niin skarppina ja Pätkis sitten hieman lunkimpi tapaus :)

  VastaaPoista
 6. Heh, kun aukaisin tuota Pätkiksen eka kuvaa, nortonin tietoturva ilmoitti, että sivusto ei ole turvallinen.Liekö Pätkiksen katseella jotain merkitystä asiaan;)

  VastaaPoista
 7. Menina, joo onneksi käytän lähes aina tätä pöytäkonetta, joka sijaitsee ton läppärin kanssa samalla pöydällä. Toisin sanoen katti saa mun puolestaan hyppiä läppärin päällä kuinka paljon ikinä haluaakaan, kunhan ei ison koneen näppiksellä tanssahtele.:p

  Villikissa, mä uskon, että oot ny ihan oikeilla jäljillä. En mäkään Pätkikseen luottais, jos tietoturvasta vastaisin.:D

  VastaaPoista
 8. Sinni on kyllä söpö, tulee ihan mun entinen kisu mieleen. Niin samannäköinenkin!

  VastaaPoista
 9. Hih, joku muu on muuten sanonut ihan samaa joskus.:p Kaikki vähänkään tummemmat kilpparit taitavat muistuttaa toisiaan aika tavalla.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)