maanantai 21. kesäkuuta 2010

Uusi tuoli

Eteisen tuoli on Karvahelvetin kaikkein uusin huonekalu, sillä se putkahti ovesta sisään eilen. Kirppikseltähän se löytyi, sillä ihmisväki on hyvin varautunut sen suhteen mitä kaikkea tuholaisten keskuuteen uskaltaa tuoda ja se on tosiaan harvemmin mitään aivan uutta, kun huonekaluista ja muusta sisustuksesta puhutaan. Tuolia ollaan vielä tänäänkin ihmetelty oikein urakalla ja Sinni on ehtinyt sen päällä monet autuaat torkutkin ottaa.

Tässä esiteltäköön Pätkiksen tapa ihmetellä uutta tulokasta.Ensin nuuskitaan ja pusketaan, jotta kangas alkaa tuoksua omalta......sitten vähän poseerataan kameralle......ja sitten testataan selkänojan laatua ensin tuolta......ja sitten vähän tuoltakin......jonka jälkeen todetaan, että joo-o, pätevä tuolihan se on. Tuoksuukin jo tässä vaiheessa ihan kotoisalta. Niin, kissalta siis.

8 kommenttia:

 1. Pätkis on vaan niin soma! :) :)

  VastaaPoista
 2. Välitän kehut perille, kiitos.:p

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) Meidän Nekolla ei riittäisi vielä pinna noin huolelliseen tutkimiseen. Se todennäköisesti kokeilisi sopiiko siinä kiipeillä ja tuntuuko se kynsiin hyvältä :D

  VastaaPoista
 4. Ihan vähän vaan kuului semmonen kynnen kankaaseen tarttumisen ääni noita kuvia napsiessa ja ihan vähän vaan piti kieltää, että eipäs ny innostuta liikaa.;)

  VastaaPoista
 5. Heips,

  Olen ilkeä ja heitän sinulle kuvahaasteen: http://rialti.blogspot.com/2010/06/kuvahaaste.html

  VastaaPoista
 6. Tommonen ilkeys on aina toivottua.:p Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)