tiistai 13. heinäkuuta 2010

Märkä koira

Karvahelvetissä on ollut näin kesällä hyvin hiljaista, vaan ihmekös tuo, sillä näillä helteillä eivät sen enempää eläimet kuin ihmisetkään jaksa päätään turhan monimutkaisilla asioilla vaivata. Kissat nukkuvat raukeina (tosin tähän ei kyllä tuo sää ole vaikuttanut yhtikäs mitenkään, laiskoja kun ovat kesät talvet), koira joko ui, torkkuu tai läähättää, ja allekirjoittanut viettää lähes totaalista taukoa niin omista kuin vieraidenkin blogeista nauttien ennemmin näistä helteistä niin kauan kuin ne kestävät. Senpä takia huomasinkin vasta tänään tähän blogiin tupsahtaneen kuvahaasteen ja ajattelin sen heti toteuttaa, jotta saadaan tänne virtuaalimaailmaankin jotain eloa.

Panta hukassa -blogin nimimerkki viiva eli " - " , haasteli meitä seuraavalla tavalla:

1. Avaa kuvatiedostostasi neljäs kansio
2. Avaa neljännen kansion neljäs kuva
3. Julkaise kuva blogissasi ja selitä se
4. Haasta neljä muuta blogaajaa mukaan!


Nythän on niin, että jouduin pieniin kansion valikointihommiin johtuen siitä, että koneellani olevat kuvat ovat hieman eri paikoissa ja järjestyksessä riippuen siitä mitä kautta niitä katselen. Nyt valikoitu kansio oli iPhoton neljänneksi uusin kansio ja sieltä hahmottui tuo neljäs kuva, joka näyttääpi tältä:



Siinähän on ilmiselvästi meneillään heinäkuun helteiden velvoittama koiraan kohdistuva viilennyssessio, joka on - kiitos laiskojen omistajien - suoritettu uimareissun sijaan kylpyhuoneessa kera suihkun. Tapaus oli siinä mielessä erikoinen, että aina ennen suihkussa oli käyty vain puhdistustarkoituksessa, mutta tällä kertaa homma meni oikein luvan kanssa pelkäksi pelleilyksi, minkä seurauksena märkiä olivat koiran lisäksi myös suihkuttaja ja hieman kai ite valokuvaajakin... Mutta hauskaa oli, sillä heti ruoan ahmimisen ja kissan jahtaamisen jälkeen kaikenlainen veden kanssa pelleily on Caron lempipuuhaa!

Suihkuaihe vaatii oikeastaan aivan oman postauksensa, joten palataan juttuun myöhemmin - tämä haaste kun kaipaili vain yhtä tiettyä otosta, joten ei nyt lähdetään rönsyilemään julkaisemalla kuvasarjoja. Mitenkäs muuten teillä muilla lemmikillisillä: käyttekö näin kesäisin ahkerasti uimassa tai suihkuttelemassa, vai kammoaako otuksenne vedessä kastautumista yli kaiken?

Lopuksi haastan puolestani Eija-h:n, marjulin, Pocahonkan sekä Jenni L:n vilauttelemaan omien kuvakansioidensa tarkoin varjeltua sisältöä! Toki kuka tahansa muukin saa tämän varsin vaivattoman haasteen toteuttaa ja erityisesti silloin, jos tuo neljäs kansio sattuu pitämään sisällään kuvia hirmuisen söpöistä elikoista. ;) Jos toteutatte haasteen, olisi kiva, jos kävisitte huikkaamassa tuosta postauksesta mulle, koska muutoin se saattaa multa sujahtaa ohi aiemmin mainitusta syystä.

7 kommenttia:

  1. Awww,Caro näyttää pitävän vedestä enemmän kuin ex kämppiksen akita,joka näytti häntänsä myyneeltä aina kun kylvystä tuli puhe.

    Kiitos haasteesta! Siihen on vastattu karvaisalla tavalla :D

    http://idiotismiajahedonismia.blogspot.com/2010/07/karvainen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Taitaa kyllä olla aika vesipeto=)Javia ei saa kyllä veteen muuten paitsi kantamalla:D
    Kiitos haasteesta, vastasinkin jo.

    VastaaPoista
  3. Jenni L, eipä meiän papillon Ronikaan voinu näyttää yhtään vähempää kiinnostuneelta, jos pyydettiin varpaiden kastelun (järvessä) tai tavallisen mahan alustan pesun LISÄKSI ihan uimaan tai kunnon suihkuun. Ei ne kaikki vaan tykkää.:D Ja kiva, että vastasit! Käyn kurkkaamassa.:)

    - - -

    Eija-h, on on. Sama missä on vettä tarjolla, siellä on myös Caro. Ihmisten harmiksi myös oma vesikuppi käy toisinaan uima-altaaksi.;)

    Kiitos sullekin haasteeseen vastaamisesta!:) Tsekkaan postauksen mitä pikimmin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos haasteesta! Vastaan pikimmiten, kun saan troijalaisen vaivaaman "pääkoneemme" (,jossa kuvat on) käyttöön. Meillä on 5 tietokonetta, mutta suurin osa kuvista on yhdessä ainokaisessa.

    Hauska vesikuva! Ihan samanlainen rontti kuin meidän Viki. Päänsäryksi asti aina vedessä lotraamassa. ;)

    VastaaPoista
  5. Olepa hyvä.:) Joo tuttu juttu toi monen koneen loukku. Kuvat ja jopa eri ohjelmat ovat aina väärällä koneella, jos haluaa niitä johonkin käyttää eikä sitten jaksa nähä sitä vaivaa, että alkaa niitä siirtelemään.:D

    Päänsärky lotraamisesta tulee viimeistään siinä vaiheessa, ku toi penikka on levittäny kaikki juomakipponsa vedet ympäri keittiötä ilmeisesti aikeenaan väsätä oma uima-allas.xP

    VastaaPoista
  6. Caro näkyy nauttivan suihkuttelusta. :)

    Harmillisen vähän on tullut koiria uiteltua (tai oikeastaan vain tuo nuorempi ui) tänä kesänä, vaikka nyt kelit olisivat olleet siihen oikein otolliset. Lähinnä se kyllä johtuu muutostamme, vanhoissa lenkkimaastoissa oli paljon luonnonvesilampia, ojia jne. joissa käydä porskuttelemassa, uudessa paikassa vähemmän, eikä autolla jaksa aina lähteä kauemmas.

    Mulla olis vanhasta pyyhkeestä tehty koirienkylpytakkikin, jota myös viilennyskäyttöön (kastellaan ja laitetaan koiralle) olin tekovaiheessa suunnitellut, mutta eipä sitäkään ideaa ole tullut muistaneeksi.

    VastaaPoista
  7. Meillä uintireissut kuumimpina hellepäivinä kaatuivat ilmastointipuutteelliseen autoon, ku kävelymatka uintipaikalle oli liian pitkä niillä keleillä. Nythän sitä taas tarkenis kävellä vähän pidemmällekin.:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)