sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kissa mustikassa

No niin! Nyt on viimein niiden lupaamieni "kissa mustikassa" -videoiden vuoro. Mulla ei ole noista videoista oikeastaan mitään sen kummempaa sanottavaa kuin että älkää missään nimessä katsoko tuota viimeistä klippiä juodessanne kahvia tai noin muutoin suu täynnä jotain, mikä saattaisi "jostain kumman syystä" suusta ulos purskahtaessaan sotkea vähän paikkoja. Teitä on varoitettu, että ihan turha tulla mua syyttämään, jos neuvoani uhmaatte ja käy huonosti. Niih!

(PS. Ja taas muistutan, että muistakaa klikata päälle paras videolaatu, on nääs meinaan melko sutturaa se paraskin laatu, kun kännykällä kuvailin).


Koska aina on aikaa syödä.


Eräjormailua.


Ny muuten loppu se marjanpoiminta!


12 kommenttia:

 1. Ensimmäinen näkemäni kissa, jolle maistuvat mustikanvarvut! :D Ja kotiinpaluu oli todella vauhdikas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolta kissalta voi kyl näemmä oottaa ihan mitä tahansa yllättävää ja omituista. x) Tosta juoksemisesta sen verran, että vaikka se ennenkin on - tosi harvoin - jotain pieniä juoksupyrähdyksiä tehny, nii _mitään_ vastaavaa ei oo ennen nähty. :D Kävi aika tuuri, ku sattu olemaan videokuvausmoodi kännyssä päällä.

   Poista
 2. Kyllä tommoseen löllykkäänkin vauhtia tulee kunhan on ruokaa ja lämmin peti tarjolla! :D

  Hah, illan piristys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan ku ei ollu tarjolla moisia vielä pitkään aikaan, kukaan ku ei ollu mökillä päästämässä sisään. :p

   Poista
 3. Muahahah. Mä olin just kattonu noita videoita ihmeissäni siitä ettei yhtään juoksupyrähdystä tehty suuntaan tai toiseen. Meillä voisi satavarmasti luottaa siihen että välillä pitäisi singahtaa tarjolla oleviin puihin. Pätkiksestä huokuu sellainen sisäinen rauha kun se tuolla metsässsä samoilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyl toi lähinnä rauhassa löntystelee ja ihmettelee, eli kaikki hillitymmätki juoksemiset on harvinaista herkkua eikä sillä riitä taito/tekniikka/uskallus puuhun kiipeämiseenkään. Sen takia sitä on kiva vapaana pitääki, ku ei tartte olla huolissaan. :)

   Poista
 4. Voi ihana Pätkis! Näkiköhän se tuossa viimeisessä karhun vai kuuluiko sisältä ruokakellon kilkatus ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan se kilkatus, isäntäväki ku oli mustikassa eikä sisällä yksinään hengannut Sinni tietääkseni ruokaa osaa laittaa. :D

   Poista
 5. Ja mä just aattelin tulla kysymään mikä Pätkistä vaivaa kun se liikkuu noin verkkaisesti ja vähän loikkaskin?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Pätkistä taitaa vaivata tasan yks asia, aina ja ikuisesti, ja se on pöpö nimeltä "Pätkis". :D

   Poista
 6. Pätkis vönkii mustikkalaitumellaan niin korostetun rauhallisesti, että viimeinen pätkä tuli kyllä totaalisena yllätyksenä. Sikälikin, kun pörrötypy on muista blogikirjoituksista muistamani mukaan tavallisesti melkoisen "staattinen" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, on unohtunu vastailla tähän, sori! :O Vaan juu, yllätyksenä se tuli itelleki, sillä tarkoitus oli videokuvata RAUHALLISESTI mökille palailevaa kissaa, vaan käviki sitte ihan jotain muuta. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)