maanantai 29. huhtikuuta 2013

Karkuri kiipelissä

Jos ei omassa huushollissa tapahdu tarpeeksi, pitävät "äksönistä" muut huolen, näköjään. :p Oli nimittäin joku lähitienoon misu saanut mielestään tosi hienon idean ja kiivennyt lähiötämme halkovan vilkkaan tien varressa sojottavaan puuhun. Siellähän tuo kökötti kapean latvan koristeena kuin olisi hengaillut tähystyspaikallaan joskus ennenkin.


Sieltä sitä sitten nuo muutamat puun juurelle kerääntyneet ihmiset koittivat alas houkutella ja välillä puuta ravistellakin, mutta ei vissiin oikein tuo alastulo napannut. Vaan taiteilihan tuo seikkailijaluonne ittensä lopulta alas tovin houkuttelun jälkeen (käytyään ensin puolessa välissä puuta kivuten kohta takaisin kohti latvaa), joten jäi ne hienot lähikuvat katista ottamatta, tarpeeksi lähelle yltävää putkea kun en kameraan ehtinyt harmikseni vaihtaa. No, saahan noista cropatuista sutuista sen idean selville kuitenkin. 

Niin lähti kissa pelastajiensa matkaan tiukasti turvalliseen syliin suljettuna. Semmoinen ilo niiden pelastajien kasvoilta heijastui, että saattoipa olla jopa heidän oma kissansa, joka seikkailulle oli lähtenyt. Mene ja tiedä, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, ja nyt on kissa varmasti paremmassa turvassa kuin oli puun latvassa keikkuessaan. :) Tällaisia maanantaipäiviä lisää, kiitos!


2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit! :)