keskiviikko 14. elokuuta 2013

Fiiliksiä järveltä, edelleen

Vuorossa vikat kuvat parin viikon takaiselta järvireissulta. Ei siitä Leosta sittenkään niin montaa kuvaa ollut, että tyyppiä nyt tämän postauksen suurimmaksi tähdeksi voisi julistaa ellei nyt sitten komeiden loikkiensa ansiosta. :) Eli vuorossa sattumanvaraista kuvasaastetta enemmän tai vähemmän noista kaikista kolmesta. Pienen osan näistä kuvasi isäntä kuten muuten on noiden edellistenkin järvikuvien kohdalla.

4 kommenttia:

 1. On ne vaan komeita nuo venäläiset. Ja hauska postaus kun Caro näyttää olevan näissä kuvissa se rauhallinen yksilö (kaveri oli kai jo kuluttanut energiansa järvessä?). Caron turkki on muuten tosi hyvännäköinen! Kesäkarvanlähtö on ilmeisesti ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten kuvausryhmä ei vaan enää jaksanu kuvata sitä pahinta hullua... :p Hmm, kesäkarvanlähtö taitaa olla meillä ihan se normitila tyyliin "aina uimisen jälkeen sitä lähtee aivan hirveesti, muulloin vain aivan jatkuvasti". ;)

   Poista
  2. Ehkä se uiminen sitten auttoi asiaa noissa kuvissa. Eikös ihmisillekin ohjeisteta paikoin, että hiuksista saa kivemmat kun ne pesee välillä...

   Poista
  3. Päijänteen vesi tekee kyl suoranaisia ihmeitä ihmisten hiuksille, mut jos totta puhutaan, Caron turkissa en oo kummempia muutoksia huomannu. Sillä tapaa toi turkki kiiltää läpi vuoden eikä varmaan vähiten siksi, ku on nii virtaviivaista mallia verrattuna moniin muihin rotutovereihinsa. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)