keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Mitä rumempi, sitä parempi

Jos hommaat kissalle sisustukseen sopivan söpön pedin, se tuskin vilkaiseekaan petiin päin käydessään autuaana matolle nukkumaan. Mutta auta armias, jos satutkin laskemaan nurkkaan kantokassin, jonka ulkoasu muistuttaa lähinnä aikuisviihdetähden alusvaatekerrastoa, niin johan toimii! Vaan itepä tuonkin hirvityksen puoliksi vitsillä kirppikseltä kotiin tuossa kesällä raahasin, joten ihan turha on taas valittaa. "Tyhmästä päästä" jne. 


Kyllä, tämä on nyt se ykköspaikka niille Pätkiksen aamupäivä-, puolipäivä-, iltapäivä- ja iltatorkuille. Ja niille muille torkuille aiemmin mainittujen välissä. Yöt se sentään tajuaa nukkua jossain muualla. Hyvin kyseenalaishenkisiä painajaisia vältelläkseen, varmaan.


Tosi HYVÄÄÄÄÄÄÄÄ...


...zzzzZZZZzzz...


14 kommenttia:

 1. Että minä pidän tästä kissasta <3! Pätkis on _niin_ Persoona. Eipä silti, ei teidän Sinni varmaan toiseksi omissa tahdonilmaisuissaan jää, mutta on vaan niin huikeaa nähdä tässäkin kuvasarjassa, miten kissa tekee, mikä on kissalle mieluista :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinni ja Pätkis ovat luonteiltaan tosi erilaisia, mut kuten arvasitki, löytyy kummastaki ne "persoonallisuutensa". :) Noi Pätkiksen persoonallisuudet on helppo hyödyntää blogimateriaalina (jo pelkkä perusilme riittää vaikka mihin :D), mut Sinni on siinä suhteessa haastavampi varsinki, jos haluaa käyttää aiheeseen liittyviä kuvia. Sinni on enemmänki semmonen "normaali" kissa ja Pätkis taasen jotain ihan muuta. :p

   Poista
 2. Mutta jos sä olisit ostanut on vähemmän vitsinä ja isolla rahalla niin eipä kelpaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin. :p Käyttämättähän se ois siinä tapauksessa jääny.

   Poista
 3. Meillä ei kelpaa mikään pediksi tarkoitettu kissoille, mutta jos reppu, laukku tai vaikka sukka unohtuu lattialle, niin aika nopeasti kyseisen asian päältä löytyy nukkuva kissa. Ei nuita ymmärrä kukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuntuu kelpaavan vähän mikä sun sattuu, fiiliksen ja tähtien asennon mukaan. Koskaan ei voi ennalta tietää, että mikä on se seuraava "kuuma" juttu. x)

   Poista
 4. Hieno ja trendikäs kantokassi/peti, kyllä mäkin tuollaisessa nukkuisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kauhea meikäläisen mielestä. :D

   Poista
 5. No daah, etkö nyt huomaa, Pätkishän on ihan kuin luotu tuonne :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä kaikessa nii ahistavaa onkin, siis ton kuosin lisäks. :D

   Poista
 6. Pätkis on vaan valikoiva. :D Pitäähän makuualustan värin sopia turkin väriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä musta sopis siihen kaikkein parhaiten. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)