keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Sateensuojassa ei tapahdu mitään

Kissat palailivat eilen omaan kotiinsa Karvahelvettiin ja siinä sitä on hämmennystä kerrakseen, kissattomaan arkeen kun ehti jo vähän niin kuin tottua. Sitä nimittäin tunsi olonsa aamulla hieman höperöksi, kun alkoi väsätä evästä vain koiralle ja tajusi sitten, että jaloissa miukuu jokin mustaruskeavalkoinen, sekin ilmeisesti ruokaansa vailla. ;) On se hyvä, että erinäiset tahot osaavat pitää huolta perusoikeuksistaan asuessaan kaltaistemme dementikkojen keskellä, eivätkä vain tyydy osaansa kaikessa hiljaisuudessa.

Tänä harmaan sateisena keskiviikkona olemme siis palailleet kokonaisen lauman arkeen tehden sen lähinnä antaumuksella laiskotellen. Koira on vastentahtoisesti tylsistynyt, isäntäväki velttouttavassa kesäflunssassa ja kissat tyytyväisiä siitä, että kaikkialla on lähes kuolemanhiljaista. Pätkis on viettänyt päivänsä kissatelineen päälle unohtuneella viltillä, joka oli kyllä tarkoitus kissankarvoilta suojaan pelastaa, vaan kuka sitä nyt enää tohtii toisen ollessa viltistään niin onnellinen? Sinnin tuore rakkaus on sisustukseen totaalisen epäsopiva kuntoilulaite, jonka aioin siirtää pois keskeltä olohuonetta, vaan mitenkäs senkin perhana minnekään siirrät, siinä päällä kun on taas yksi onnellisena kököttävä kissa. 

Enpä muistanutkaan, kuinka haastavaa elo kissataloudessa voi olla!
6 kommenttia:

 1. Minusta on aina huvittavaa, kuinka eläinperheen tavat istuvat takaraivossa hyvin vahvasti. Nimittäin jos lähdemme lomalle, niin jopa ulkomaillakin hotellihuoneesta lähtiessä alan automaattisesti tarkastamaan, ette ole mitään syötävää jäänyt pöydälle, ettei koirat varasta.. :) Saatan tehdä sen niin huomaamatta, että herään huomaamaan tämän vasta kun mies kysyy, että mitä sinä teet? :)

  VastaaPoista
 2. Kissan Valinta <3! Sitä ei oikein voi muutella, sopeutua kyllä :-).

  VastaaPoista
 3. haastoin sinut LIEBSTER AWARD-HAASTEeseen blogissani anniinakiikala.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hieno kissakuvakavalkadi <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)