keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Täällä huhuilemme me!Pssst! Onks täällä enää ketään..?


Moro pitkästä aikaa! :)

Kyllä vain, tässä sitä taas ollaan, vaikka hippusen on meinannut hiljaista täällä blogin puolella pitää. Olisi helppo syyttää hiljaisuudesta kiireitä sun muuta höpöä, vaan eiköhän se oikea syy ole ihan tuo puhdas motivaation puute ollut. Kun ei huvita sen enempää kirjoitella kuin valokuvaillakaan, niin paha siinä on mitään postauksiakaan värkkäillä. Nyt kuitenkin tuntuu pitkästä aikaa siltä, että jonkinlainen ylösnousemus voisi olla paikallaan, joten ihan sen kunniaksi räpsyttelin tänään ison liudan uusia kuvia täällä julkaistaviksi. En tiedä korvaako määrä laadun, mutta paljon niitä tuli ja saapi kelvata. :p

Yleisesti ottaen arjessamme ei oe tapahtunut yhtikäs mitään mullistavaa, mutta tokihan tässä hissuttelukauden aikana on kaikenlaista pientä kertomisen arvoista nähty ja koettu. Kesällä tietysti tuttuun tapaan veneiltiin ja uida pärskyteltiin sen mitä kelit ja muut menot sallivat, ja kun isäntäväki hieman reissasi, pääsi Carokin ekaa kertaa elämässään kokeilemaan, millaista on elämä oikeassa koirahoitolassa maaseudun rauhassa. Siitä kokemuksesta ei sen kummempaa kerrottavaa taida ollakaan kuin että poika selvisi kokemuksesta kuin vanha tekijä ja taisi suorastaan nauttia, kun sai mölytä kilpaa muiden hoitoon tuotujen häkkieläinten kanssa. :p Kivahan se nyt on oikein luvan kanssa mielipiteitään maailmanmenosta kailottaa!

Ja mitäs muuta, hmm... Pätkis ja Sinni ovat ehtineet nyt kumpikin kymmenen vuoden kunnioitettavaan ikään Sinnin täytettyä pyöreitä syyskuun aikana. Kovasti koitin niille jotain kivaa yhteislahjaa mietiskellä, vaan kun talo on jo ennestään täynnä kissatelineitä ja leluja (joilla ei leikitä...), niin melkoisen turhaahan sitä rojua on nurkkiin lojumaan hankkia. Jotain kuitenkin piti ihan oman mielenrauhan vuoksi keksiä, joten ostin sitten sellaisen pienehkön S-kirjaimen muotoisen raapimislaudan, jollainen kissoilla on ollut eri värisenä ennenkin ja josta tuntuivat tykkäävän. Arvata saattaa, että oikeasti kivoinhan oli tietysti se pahvilaatikko, jonka sisällä uusi raapimislauta kotiovelle toimitettiin. ;)

Jotta sellaista tänne. Yritän nyt tosissaan ryhdistäytyä ja päivitellä kuulumisiamme viime aikoja ahkerammin, joten eiköhän tässä piakkoin taas jostain tikusta asiaa tehdä. Tikusta tai kepistä. Molempi parempi, jos Carolta kysyy.
6 kommenttia:

 1. Joskus tauko on ihan paikallaan.
  Hyviä kuvia !

  VastaaPoista
 2. Terve! Kiva kuulla, että siellä sitä ollaan ja elämä mallillaan. Kauniita kuvia olit nappaillut taas esiteltäväksi. Ja se tikku ja keppi, molemmista mieluusti luemme kuulumiset kun vaan siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mikäs meillä oiskaan eli samaan vanhaan malliin täällä porskutellaan eteenpäin. :) Pitää olla kovin kiitollinen siitä. Ja erittäin kiitollinen siitäkin, että lukijoita on näköjään vielä jäljellä, vaikka ollaan mykkäilty niin pitkään. :p

   Poista
 3. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Onnea pyöreistä! ♥ Hieno raapimalauta ja näyttää toimivan myös huippuna leikkipaikkana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että on kiva kuulla. :D Ja kiitos, välitän onnittelut sankarille - tai sankareille, miten sen ny ottaa. :) Raapimalauta on hauska kyllä. Käy niin nukkuma- kuin peuhupaikastakin.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)