maanantai 26. lokakuuta 2015

Tuhat ja yksi heinää

Ja melkein yhtä monta kuvaa yhdestä ja samasta koirasta luttanan lempilelunsa kanssa niiden heinien keskellä haaveilemassa, että joku liittyisi leikkiin sen ainaisen kameran räpläämisen sijaan. Onhan se tuonkin elukan naama jo niiiiiin nähty! Varsinkin tämän päivän kuvaoksennuksen jälkeen. Ellei jo eilisen, ehhehe.

Mainittakoon tässä sekin, että kuvissa vilahteleva musta/oliivinvihreä Hurtan panta on kirppislöytöni kesältä. Samanlainen musta/maastonvihreä panta on ollut yksi käytetyimmistä pannoistamme varmaan ainakin parin ellei jopa kolmen vuoden ajan. Tykkään kovasti, kun noissa on omaan silmään kivat värit, heijastinnauhaa sekä hyvin kosteutta ja likaisia olosuhteita kestävä materiaali (on muuten iso plussa uimahullun koiran kanssa). Tuo uusin panta on 60 cm mittainen eli periaatteessa sen 5 sentin verran turhan iso, mutta heitto on niin pieni tuon mallisessa pannassa siihen sopivimpaan kokoon nähden, että tuokin toimii kyllä noissa rymyreissuolosuhteissa ja on sen kanssa tylsät hihnalenkitkin hoituneet. :)


4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, käy kivasti taustan ruskea heinä Caron väreihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Caro on hyvin pitkälti syksyisen värinen koira. Oon huomannu, että syksyisin siitä saa kaikkein eniten maisemaan mätsääviä kuvia, maastoutuu mokoma niin hyvin tonne luontoon. :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)