tiistai 27. lokakuuta 2015

Menneiden kaivelua: Kissat yhteiskuvassa

Meidän katteja ei usein vierekkäin hengailemassa nähdä, koska Pätkiksen mielestä kaikenlainen liiallinen läheisyys on kokemus jostain maailmanlopun ja helvetin irti pääsemisen välimaastosta, joten mikä lie ihme sattui männä kesänä, kun ykskaks menivät ja parkkeerasivat vierekkäin parvekkeen pöydälle maisemia pällistelemään. Kännykällä ehdin niistä muutaman kuvan napsaista ja vaikkei lopputuloksen laatu päätä huimaakaan, niin siinä ne todistetusti ovat hetken olleet: yhdessä, vierekkäin, sopuisasti! Jospa ottavat saman uusiksi heti tuossa ensi kesänä. ;)

14 kommenttia:

 1. On kyllä meno huipussaan tuossa kaksikolla :D Kumpikin näyttää niin väsyneeltä että "olkoon, en nyt jaksa siirtyä vaikka TUO onkin tuossa". Täydellisen kissamaisen yhteisöllistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpainenkin on totaalisen väsyny toisensa pärstään, ku melkein kymmenen vuotta yhteiseloa on takana eikä sitä yhteistä säveltä tunnu löytyvän nykyään millään. :D Vähemmästäki pukkaa tommosta ilmettä sitte. ;)

   Poista
 2. Sama meininki siis kun meilläkin :D Joskus vahingossa voi istua alle metrin päässä toisistaan ja välillä jopa nukkua samalla sohvalla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, siellähän ollaan siis melkein sydänystäviä! :D Meillä saattaa Pätkis nukkua sohvalla ja Sinni sohvan selkänojalla, mut vierekkein ei varmasti ikinä. Paitsi kantokopassa, jos Pätkis malttaa nukkua sielläkään ees pitkillä matkoilla. :p

   Poista
 3. Hyvä että ainakin näin kerran vuodessa läheisyys onnistuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäki on sitä kestämistä kerrakseen. :p

   Poista
 4. Pätkis kyllä vähän näyttää siltä, että "Noo jos nopeesti otat sen kuvan, nii voin esittää hetken ystävää" :D. Hieno turkki hänellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. :D Kamera rakastaa Pätkistä, mut Pätkis ei aina kameraa. Tuona päivänä tais jäädä pelkän sietämisen asteelle... Ja joo-o, turkkia tossa kissassa piisaa. :)

   Poista
 5. Komeita kuvia komeista kisuista, jälleen kerran!

  Hei, otapa koppi: Blogisi tarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, Anni! :) Ainahan mä kopin otan, ku sieltä päin heitellään. Kiitosta vaan. :)

   Poista
 6. Love ♡ and peace ☮ dudes ☺

  VastaaPoista
 7. Ettei nyt vain olisi photoshopattu! :-D Söpö kaksikko. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei täällä netissä voi mihkään nykyään luottaa, mut tällä kertaa ollaan aidon asian äärellä, usko tai älä. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)