torstai 22. lokakuuta 2015

Menneiden kaivelua: Kesäkuu

Kun tuo kesä ja alkusyksy jäi blogitauon jalkoihin, ajattelin mätkiä noina aikoina ottamiani valokuvia tänne blogiin näin jälkikäteen aina erityisen innokkaan postailufiiliksen iskiessä. Aloitetaan heti tänään teemalla "Kesäkuu". 

Ja mitäs me muistetaan siitä kesäkuusta? Se ainakin, että oli harmaata, sateista ja kylmää (aivan kuten tänäänkin) eli kaikkea muuta kuin se ihana alkukesä, jota niin kovasti odoteltiin. Paljolti juuri tuosta syystä vähäiset valokuvat tuli räpsittyä lähinnä kännykällä, koska ankeita niistä tuli joka tapauksessa, sama mitä yritti. :p Järvelle päästiin ekan kerran vasta juhannukseksi ja kovin oli vaihtelevat kelit sillä reissulla, mutta iloa revittiin kynsin hampain sieltä, mistä sitä saatiin. Siis hypotermian rajoilla uimisesta, jäätymiskuoleman pelon varjostamasta soutelusta, märillä rantakivillä kompastelusta, nuotion äärellä hytisemisestä, Kuoma-saappaiden ja pipojen olemassaolon kiittelemisestä, ja mitäs muita näitä perinteisiä suomalaisia kesähuveja nyt taas olikaan. ;) Noin muutoin kesäkuu oli sitä samaa vanhaa heppapalloilua sekä Kickbikella potkuttelua, joista ei tässä sen enempää. 

Seuraavassa muistelupostauksessa hyppäämme heinäkuuhun, josta emme yhdellä julkaisulla selviäkään. Jokainen voi omassa mielessään pohtia, onko paremmalla säällä lainkaan mitään osuutta asiaan... 

(ON ON ON!!!)

PS. Huomio huomio! Alla toinen tuore postaus tältä päivältä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! :)