maanantai 8. helmikuuta 2016

Se hiton takki

Kyllä vain. Dalton joutui pukeutumaan siihen noloon pallerotakkiin sittenkin uudemman kerran. Voi kakara raukka. :p Totesin nimittäin kotitesteissä, että poika on kasvanut edellisestä takkikokeilusta sen verran, etteivät nuo hihat lipsahdakaan pois paikoiltaan enää ihan niin helposti kuin aiemmin, joten sama se nyt on sitkutella tuolla takilla, kunnes se jää pieneksi - ja sehän tapahtuu varmasti parissa kuukaudessa.

Viikonloppu tarjoili meille yhden kivan pakkaspäivän tulevan viikon saderäntäkautta odotellessa, joten pakattiin isännän kanssa pojat autoon ja hurautettiin metsään, kun siellä sai happihypellä vielä suht' kuivin vermein, mitä nyt tassut ja lahkeet vähäsen kastuivat lumen keskellä möyriessä. Daltonin takki pysyi päällä hyvin koko ajan, mikä johtui varmasti isolta osin siitä, että suurimman osan metsäilyajastamme penikka vietti sylin lämmössä tiiviinä, viltin suojissa tuhisevana kissaburritona.


TAAS tää takki?!


Jo ny on...sanonko kuule, jotta MIKÄ?
Haiset ihan oudolta. Eiku siis näytät. Näy-tät.


Kiitti vaan.


En oikein arvosta.
Lämmin kissaburrito.6 kommenttia:

 1. :D Ihana burrito! Nyt on onneksi jo säät lämmenneet sen verran, että ulkonaki tarkenee pidempiä aikoja. Käytiin Jacksonin kanssa tänään puolen tunnin metsälenkillä, eikä se yhtään halunnut syliin lämmittelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paitsi että sataa kaiken valoisan ajan vettä ja räntää, nii eipä oikein huvita siellä lammikoissa ja loskassa seisoskella. Teillä ei selvästikään sada, luulisin. :D Tulis vaan se pitkälle edennyt kevät, niin ois kissaystävällisemmät lämmöt ja kelit.

   Poista
 2. Takkihan on hieno ja kissa sen sisällä todella söpö :)

  VastaaPoista
 3. Daltonin simmut on niiiin kauniit! ♥ Ja voi parkaa, sen siitä saa kun kasvaa vauhdilla. :DD

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)