maanantai 4. huhtikuuta 2016

Mökkii ja häkkii


Moroooo!
Pääsiäisenä otettiin näköjään niin maan perusteellisen rennosti tuolla Pohjanmaalla, että tämä blogikin muistui mieleen vasta näin vajaa viikko reissusta paluun jälkeen. ;) Mutta niin, meillä oli huippukiva ja ennen kaikkea rentouttava mökkireissu, jonka aikana nautittiin urakalla ulkoilmasta ja luonnon rauhasta, kuten metsän keskellä odottaa saattaa. Teen parhaani, että ehdin kertoilla reissusta tarkemmin lisää tässä ihan lähipäivinä, sillä kuvia ja juttua varmasti riittää. Ja hei, onnistuin nappaamaan tyypeistä myös yhden ihan asiallisen yhteiskuvankin, kuten näette! Kaikkea muuta kuin helppoa oli muuten se, kiitos noiden kissojen, joille "paikka"-sana on täyttä mandariinikiinaa ja päät pyörivät kuin pöllöillä. :D

Kotiin paluun jälkeen ollaan ehditty Caron kanssa palautella mieleen Kickbike-harrastuksen mahtavuutta (aivan kuin se jossain välissä olisi ehtinyt unohtuakaan, ha!) sekä rakennettu kissoille oma parvekehäkki. Jälkimmäisestä kerron enemmän sitten, kun saadaan nuo mökkikuulumiset käsiteltyä ja häkki saavuttaa lopullisen olomuotonsa, siinä kun on vielä hieman viilailua muutaman jutun suhteen. Käytössä se kyllä on jo ja akuuttiin tarpeeseen tullut. :)18 kommenttia:

 1. Pysymme ehdottomasti kuulolla! Ja komee on potretti!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi hieno potretti! Daltonin häntä on Valtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja se kyllä on. Kasvaa semmosta vauhtia, että oksat pois!

   Poista
 3. Upee yhteiskuva! :) Ja joo, täällä pohojammaalla meinaa tuo ajankulu itelläki välillä unohtua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siellä on niin rauhallinen meininki, että meinaa tämmönen hidas hämäläinenkin mennä sekaisin. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ton yhteiskuvan täytyy olla suoranainen ihme - aivan ihana!

   Poista
  2. Ei oikeestaan. Se oli vaan hirmuisen säädön ja kiirehtimisen tulos. :D Kiitos!

   Poista
 5. Upea yhteiskuva! ♥ Ja ooh, innolla odottelen häkkikuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Häkkikuvia tulee toivottavasti jo ensi viikolla. Vielä en oo ehtiny kunnollisia ottamaan, kelitkin ku on vähän mitä on ja mökkikuvia piisaa vielä. :)

   Poista
 6. Aivan ihana yhteiskuva!! Tosi hyvä! Koko jengi koossa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei varmaan ihan heti uutta tämmöstä saadakaan.

   Poista
 7. Kävin läpi kerralla monta postausta, ja tämän kohdalla oli pakko rastittaa "ulvon naurusta"! :-D Voin jotenkin kuvitella, ettei ollut helpon takana tällainen potretti, mutta kyllä kannatti asetella. Kuva on niin kiva, että kyllähän siitä voisi tehdä vaikka taulun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu ihan helppoa, ei. :D Ois vaan ollu kivempi kuva ilman tota kantokoppaa, eli ehkä sitä taulua aatellen pitää koittaa yhteispotrettia uudemman kerran tulevan kesän aikana. :) Se vaan on niin hitsin iso homma kuskata tota koko laumaa minnekään, puuh...

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)