tiistai 22. maaliskuuta 2016

Koppa

Haa! Löytyihän se Daltonin mentävä kantokoppa sieltä kirpparilta viimein (ja minä kun olen aina kironnut, ettei sieltä mitään löydä silloin, kun jotain yhtä tiettyä juttua etsii), kun tarpeeksi kauan metsästi. :) Kyseessä on tosin ihan tavallinen koppa eikä mikään painavampien rotujen kannalta ihanteellisin malli, mutta tuolla kyllä pärjää meidän menoissa siihen asti, että se isoille kissoille kaikkein soveliain koppa osuu kohdille. Parempi joku koppa kuin ei koppaa ollenkaan, kaikkia kolmea kissaa kun ei kerralla voi yhteen boksiin survoa. Siinä loppuu hyvin äkkiä kaikilta matkaajilta niin fyysinen tila kuin hermotkin. :p 
Pätkiksen mielestä uusi koppa on oikein sovelias myös isommille kissaroduille, joskin EHDOTTOMASTI vain yhdelle egolle kerrallaan. Dalton oli tuosta jälkimmäisestä tottakai täysin toista mieltä ja tunki Pätkiksen perässä samaan koppaan möyrimään. Arvaatte varmaan, että showhan siitä syntyi. Ja ääntä. Hitosti ääntä. Ruumiita ei ihme kyllä kuitenkaan!
Loppujen lopuksi koppa kelpasi enemmän kuin hyvin kaikille kissoille ja jos tyypeillä olisi asian suhteen jotain sananvaltaa, tuskin niistä kukaan tahtoisi matkalle kimppakopassa, vaan juurikin tuossa uudessa yksityisvaunussa, jossa kukaan ei taatusti murise eikä mätki lättyyn, jos matkakumppani erehtyy vaihtamaan asentoaan toisen mielestä liian tilaavievästi. Dalton on kuitenkin nyt se onnekas, joka pääsee testaamaan koppaa ihan tositilanteessa pienen pääsiäisreissun merkeissä. Siitä lisää tietysti sitten pääsiäisen jälkeen. 

Ja tämän myötä Karvahelvetti vetäytyy pienelle pääsiäistauolle, jonka aikana mietitään iiiiihan toisenlaisia munia kuin mitä meillä on täällä viime viikkoina mietiskelty ja ennen kaikkea rentoudutaan oikein huolella. Ja riehutaan ankarasti toki myös, sillä Carolle koittaa lähipäivinä kauan odotettu leikkauksen jälkeinen vapaus eli viimein loppuu se tylsän ankea talutusremmin kahlitsema ulkoilutouhu. On sitä odotettukin, huh! Mutta niin, ensi viikkoon, sommoro!


Hyvää pääsiäistä kaikille! :)6 kommenttia:

 1. Kyllä sieltä kirppikseltä löytyy ,kun vaan jaksaa sitkeästi etsiä, paitsi juuri silloin kun etsii jotain tiettyä, voi tehdä tiukkaa, sanoo kirppari hullu. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin, Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman oon huomannu, terveisin toinen kirpparihullu. :p Hirmuisen paljon sieltä hyviä löytöjä tekee, ku vaan jaksaa kiertää usein niitä parhaita paikkoja. Ja mikäs sen kivempaa, ku kierrellä, vaikkei mitään löytäiskään. :)

   Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :) Ja tottahan toki tuun vastavierailulle.

   Poista
 2. Pätkiksen eka ilme ♥ Onnea löydöstä! Tuollaiset jättikoot on harvinaisia ainakin täälläpäin, yleensä kirppareilla tapaa minikissojen koppia ja sellaisia, mitkä näyttää ihan 90-luvulta tuoduilta. :D

  Hämääkö muuten kuvat vai onko Daltonin väri kehittymässä mustemmaksi? :)

  Hyvää pääsiäistä teillekin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täällä Lahti-Hollola -akselilla pyörii mun mielestä ihan asiallisen kokoisia koppia (ja aika usein niihin kirppareilla myös törmää), mut se on sitten oma juttunsa kuinka kestävää laatua ne mallit on. Tossa omassa löydössä katto vähän joustaa kämmenellä painaessa, mikä kertoo hyvin siitä, ettei se mikään tukevin mahollinen oo. Vanhemmassa vielä vähän isommassa sinimustassa kopassa muovi ei jousta muistaakseni yhtään eli se on oikeasti tukeva.

   Kyllä se mustempi väri on levinnyt hiljalleen monin paikoin. :) Ja myöhäiskiitokset toivotuksista!

   Poista
 3. Itsekään en ikinä kirppikseltä mitään löydä, eli aika säkä kävi sulla! Ja jestas tuo Dalton on jo järkäle!! Hyvää pääsiäistä sinne teillekin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä siis löydän kaikkea kivaa useinkin, mutten just sitä tiettyä, mitä sillä hetkellä etin, vaan jotain sattumanvaraista kiinnostavaa. :p Kyllä, se on kasvanu - ja lisää tietty näistä kuvista tähän hetkeen. Pitäis taas punnita! Kiitokset pääsiäisistä. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)