torstai 10. maaliskuuta 2016

Toipilaat

Kirjoitan tänään vain tällaisen pikapäivityksen ja huomenna paremmalla ajalla lisää (tämänpäiväisen kohkauksen jälkeen ei keskittymiskyky edes kunnon päivitykseen riittäisi :p), mutta siis:

Pojat ovat nyt molemmat kotona toipumassa ja leikkaus meni kummankin osalta hyvin. Dalton on käytännössä aivan ennallaan ja syö kuin hevonen, kiitos kiusallisesti väliin jääneen aamuruoan. :D Carolla oli lääkärilausunnon mukaan runsasta tihkuvuotoa leikkauksen aikana ja näin jälkikäteen suositeltiin hoitamaan haavaa painelemalla sitä jääviileäpussilla, jotta vuoto varmasti tyrehtyy kokonaan. Haava on peitetty liimasiteellä, jonka toivotaan pysyvän paikallaan 1-2 päivää, mutta jos side kostuu aiemmin (ja mikäs sen todennäköisempää näillä loskakeleillä, huokaus...), niin sitten se poistetaan aiemmin. Tätä kirjoitellessani Caro on edelleen aivan tööt ja nukkuu varmasti pitkälle iltaan. Siinä missä leikkaus nukutuksineen oli Daltonille lastenleikkiä, kestää Carolla paljon kauemmin. Toki nukutusaineiden määrätkin huitelevat aivan eri sfääreissä, joten ihmekös tuo, jos päässä hieman heittää ja uni maistuu. ;)

Tämä ilta kuluu lähinnä valvoessa Caron heräilyä ja hätistellessä aivan liian tungettelevaa ja itsepäistä Daltonia pois isomman toipilaan kimpusta. Siinä sitä hommaa nimittäin piisaa, Dalton kun on täysin vakuuttunut siitä, että sen on PAKKO päästä ison jännän tötterön sisään venkoilemaan, kun kerran isovelikin saa siellä aikaansa viettää. 

Mutta siitä ja kaikesta muusta lisää huomenna. Nyt meillä levätään ja toivutaan. :)

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Carolle, Daltonille ei vissiin tarvitse sitä enää toivottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, Daltonilla on se vanha (?) tuttu kova meno päällä. :)

   Poista
 2. Ymmärrän Daltonia, kissanäkökulmasta katsottuna oikein houkutteleva tötterö. Koiranäkökulmasta ei varmasti niinkään. :D Toipumisia Carolle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans. Hirveen kiva läpsytellä tassulla tommosta huojuvaa muovia ja mennä koiran naaman viereen halailemaan ja kynsimään kuonoa. ;) Caro kiittii toivotuksista! :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)