maanantai 20. lokakuuta 2008

Kissakuvahaaste 86: Sutjakka

"Sutjakka Sinni". Ne sanathan rimmaavat luonnostaan? Näin ainakin meillä. Sinnille ei ole olemassa paikkaa, jonne se ei pääse tai mahdu. On vain paikkoja, jonne on tavallista hankalampi sujahtaa. Päästäkseen päämääräänsä - olkoon se sitten parimetrinen täyteen ahdettu kaapinpäällinen tai todella matala sohvanalus - Sinni on valmis suorittamaan melkoista akrobatiaa. Pari kertaa se on onnistunut pudottamaan kiipeillessään jotain (ainakin kerran suuren jätesäkin vaatekaapin päältä), muttei kuitenkaan särkenyt mitään. Se, jos mikä, kertoo sutjakkuudesta, emmekä tuon vuoksi pahalla akrobatiaharrastusta katsokaan.


Luottamuksemme Sinnin norkeuteen ei kuitenkaan estä sitä, ettemmekö joka kerta sen loikatessa kärpäsen perässä viherkasvien ja ikkunan ahtaaseen väliin pelkäisi kuollaksemme, että kohta kilisee ja on aika tarttua imuriin. Vielä kertaakaan pelkomme ei kuitenkaan ole toteutunut muissa kuin yöllisissä painajaisissamme.

7 kommenttia:

 1. On se vaan nätti tuo Sinni! Kuvaajalle tietysti kaikki kunnia nätteyden ikuistamisesta. :)

  VastaaPoista
 2. Älä sano tuosta nättiydestä kuitenkaan Sinnille, koska se on jo nyt pilalle lellitty ja luulee itestään ihan liikoja. ;p

  VastaaPoista
 3. Ihanan akrobaattinen kuva! :) Telinevoimistelua!

  VastaaPoista
 4. Sinnikäs Sinni, päämäärä on saavutettava, keinolla millä hyvänsä. ;D

  VastaaPoista
 5. Kyllä on vaan niin ihana kissa tuo Sinni <3 :)

  VastaaPoista
 6. Nuutu, näin se menee. Nimi oli ihan selvä enne tässäkin tapauksessa. :p

  Nenna, Sinni kiittää kehuista. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)