keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Kissakuvahaaste 89: Peppu

Viikon haasteaihe on - ihan rehellisesti sanottuna - täysin pepusta. Kuka hitto tahtoo oikeasti katsella kuvia kissan takapuolesta? Itselläni ei moiseen puuhaan minkäänlaista intoa heru, joten kyseisiä otoksia harvemmin arkistoistani selailen. Nyt oli tavallaan pakko tehdä toisin. Mulla olisi kyllä ollut tarjolla sellaisia kuvia karvaisista arseista, että olisitte nähneet niistä painajaisia vielä ensi vuoden puolellakin, mutta pyrin kuitenkin pieneen hienotunteisuuteen säilyttääkseni edes pienen arvokkuuden. Kissojen arvokkuuden, saanen tarkentaa, sillä omani on jo aikapäiviä sitten haihtunut pois.






Noh, siinä meni totta puhuen se Sinninkin vaivalla vaalittu arvokkuus. Se näyttää teille yksiselitteisesti mitä mieltä on tällaisista irstaista haasteaiheista. Muita kommentteja aiheeseen liittyen ei katilta herunut. Eipäs kun herui sittenkin. Täällä alkoi nimittäin juuri haista ihan perseelle. Ehkä tiedätte mitä tarkoitan, ehkä ette. Olkaa onnellisia, jos fraasi on teille uusi. Tällä hetkellä henkeä pidätellen toivon, että se olisi sitä mullekin.

Kiitos Sinni. Kostosi tuli perille. Avaanpa ikkunan.

7 kommenttia:

  1. Hih, kylläpäs on Sinni pikkusen tympääntyneen näkönen tuosa alakuvasa;)

    Se ei kyllä oikeen mukavata ku Viljami joskus tunkee peräpäätään mun naama vasten, eihän se oikein ite tajua...Vanhempieni mustavalkonen kissa on kovin huvittava, ku pinkki peräreikä suorastaan loistaa mustaa karvaa vasten:D

    VastaaPoista
  2. Sinni osaa näyttää, kun sitä ei vois vähempää kiinnostaa. ;)

    Tota ahterinsa naamaan tunkemista harrastaa meilläki molemmat katit. Ai että se on miellyttävää! Eikä ton Sinninkään lyhyt turkki tota väärää päätä hirveesti peitä mikä on musta ajoittain hyvinkin ahistavaa. :D Pitää tosi tarkkaan varoa mihin suuntaan kattoo.

    VastaaPoista
  3. Haha, ihana tuo jälkimmäinen kuva! :D Aika ilmeikäs katti tuo Sinni. :)

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti tämän kisun värityksestä! Todella kaunis ja heti pisti silmään :)

    VastaaPoista
  5. Hupsis, jäänyt Annin kommentti ihan huomaamatta. :p Kiitti kuitenkin näin myöhässä!

    Iso kiitos kommentista myös Marikalle! :)

    VastaaPoista
  6. Ei mun mielestäni kovin ihana, mut en ookaan kissa, joten mitäs mä noista kissojen perseistä ymmärtäisinkään.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)