torstai 13. marraskuuta 2008

Suloinen tappaja

Vai onko sittenkään? Totuushan on, etteivät katit kerro meille suoraan omista syvimmistä ajatuksistaan. On olemassa tiettyjä melko yleisiäkin lemmikkikissojen piirteitä, joita me ihmiset olemme saattaneet pitää aiemmin ainoastaan söötteinä tai huvittavina, koska emme ole tajunneet ajatella asioita yhtään tarkemmin. Tyydymme pelkkiin kliseisiin olettamuksiin. On lopultakin aika kertoa totuus.




Kun nyt katsoo tarkemmin, kertoo katin ilme kaiken sen mitä jo aiemman linkin takana paljastettiin. Myös Sinni hautoo pahaa tuon suloisen ulkokuorensa alla. Vino katse sen viimeistään kertoo. Siispä varokaa kissojanne, tai saatte tosissanne katua, ellei testamenttia ole jo varuilta kirjoitettu.

6 kommenttia:

  1. Ihan loistava toi linkki! :D
    Selvästi täälläkin siis suunnitellaan omistajan murhaa erittäin tarkasti. :D

    VastaaPoista
  2. Mahtava linkki! :D Tuo on kyllä aikasta mukavaa, ku kissa talloo naaman päällä ja tukehduttaa mehevällä peräpäällään...

    VastaaPoista
  3. No niin. Selvä salaliitto. Onkohan niillä joku oma keskusteluforum netissä, jossa ne jakavat ideoita ja jalostavat murhasuunnitelmiaan?

    VastaaPoista
  4. Täällä kissa nukkuu sängyn jalkopäässä ja yrittää kait kutittaa meitä yöllä kuoliaiksi. ;-)

    VastaaPoista
  5. Sinnille olis haaste meidän blogissa...

    VastaaPoista
  6. Pekka, Sinnillä on samoja elkeitä. Se yrittää puuduttaa jalat makaamalla niiden päällä niin, että on lähes mahotonta liikkua. :p

    Sonja..., täytyypä katsastaa haaste. Kiitos siitä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)