perjantai 21. toukokuuta 2010

Kissakuvahaaste 133: Herkkusuu

Purkitettu tonnikalamurska, tarkoin valittu kuivamuona, mitkä tahansa suolaiset leikkeleet, puumaisen muovikasvin lehdet....kaikki ne maistuvat läpeensä ahneelle eikä yhtään minkäänlaisia vatsanahan rajoja tuntevalle herkkusuulle nimeltä Pätkis.
Haasteilmeen sai tällä kertaa aikaan se perinteinen kuivamuona, joka aamulla ahmittuna oksetti pitkin kiipeilytelineen tasoja, mutta jo iltapäivällä maistui niiiiiin maaaaauuuuuuukealta, ettei kieli ollut pysyä mitenkään päin suussa!

10 kommenttia:

 1. Suupielten nuoleskelusta huomaa, että hyvää oli! :)

  VastaaPoista
 2. Alanpas seuraamaan blogiasia, koska itse pidän kaiken karvaisista. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu! Tervetuloa seurailemaan, toivottavasti viihdyt.:p

  VastaaPoista
 4. Meidän Lissu on niin kumma ragdoll-tyttö, kun ei syö mitään muuta kuin kuivamuonaa! Merkillä ei mitään väliä - kaikki käy, mutta mitään pehmeetä se ei suostu edes haistamaan. Eikä leikkeleitä eikä kalaa. Kova se on syömään, mutta vain raksuja.

  VastaaPoista
 5. Omg, ootko täysin varma, että se on aito ragdoll?;p Jos totta puhutaan, en ylläty mistään mikä kyseiseen rotuun liittyy. Ne taitavat kaikki olla aivan omia kummallisia yksilöitään, joita ei voi vertailla toisiinsa muutoin kuin ulkoisten seikkojen perusteella. Normaali raaka kala ei tosin Pätkiksellekään kelpaa, eli silakat saa suosiolla jättää järviin polskimaan. Eipä mua haittaa. Haiseepahan kämppä vähän vähemmän.;>

  VastaaPoista
 6. Totta! Joskus mietin, että mikähän meille on myyty :)
  Valloittava ja yllätyksiä täynnä oleva rotu!

  VastaaPoista
 7. Niin, mikähän lie...kissoiltahan noi ei oikeastaan koskaan vaikuta - ainakaan, jos vertailukohtana pitää maatiaista.:D

  VastaaPoista
 8. Kiva blogi sulla. Taidan myös linkittää sivuilleni niin löydän toistekkin=)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon, Eija-h, ja tervetuloa vaan käymään nurkilla toisenkin kerran!:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)