torstai 27. toukokuuta 2010

Syntymäpäivä

Niin ne vuodet vaan muljahtelevat eteenpäin ilman, että asiaa oikein kunnolla tajuaakaan. Siinä sivussa muljahtelee myös ikää kuvaava matkamittari, niin ihmisten kuin eläintenkin, ja tänä toukokuisena torstaina vuonna 2010 se alkaa näyttää Pätkiksen kohdalla numeroa 5.Viisi vuotta on Pätkis tässä maailmassa magneetin tavoin kaikkeen kiinnittyvää vaaleaa karvaa ympärilleen kylvänyt, imurimaisesti ruokaa ahminut ja sulavasti eteenpäin kompastellut. Ensimmäiset vuodet taipaleestaan Pätkis asui Sinnin kanssa toisessa kodissa, (jossa muuten oli koira, hrrr!) mutta vuoden 2007 helmikuusta saakka ovat ne meidän ilonamme (ja köh, riesanamme) olleet. Yli kolme vuotta jo, huh!

Pätkiksen elo on noiden vuosien ajan ollut melkoisen leppoisaa ja mutkatonta, mitä nyt yksi virtsakidevaiva vähän yhteen väliin kiusasi (sori vielä, mummi ja mummin kissanvessaksi muuttunut sohvakalusto...) ja toisinaan on täytynyt kyläreissuillakin käydä (parhaimmillaan ja yleensä huiman 500 kilometrin päässä). Eipä ne kyläreissut itessään niin kurjia ole olleet (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, kiitos kyläpaikan koirien ja sen kideongelman), vaan ne kantokopassa suoritetut automatkat, jotka eivät oikein leveää elämää arvostavan Pätkiksen ymmärrykseen istu. Tämä on kyllä joka kerta muistettu tehdä selväksi varsin kantavalla äänellä. Vaan on niistäkin selvitty, kuten selvitään varmasti siitäkin, että nyt pitäisi tottua oikein elämään koiran kanssa, ei ainoastaan vierailla koirallisissa paikoissa. Haasteita tarjoaa elämä siis sisäkissankin arkeen. "Vähemmilläki haasteilla pärjäis, niiq...", on synttärisankarin mielipide asiaan.

Mutta niin, se pääpointtihan tälle postaukselle on tässä:
Paljon onnea 5-vuotiaalle Pätkikselle!


Pitkää ikää, vielä pidempää pinnaa (ai mikä pinna?)
ja valtavan suuria herkkuannoksia toivoo sulle:

isäntäväki, Sinni ja se saamarin Caro!12 kommenttia:

 1. Onnittelut 5-vuotiaalle Pätkikselle! :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, jätisti onnia pienelle "pojalle" ;)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea 5-vuotiaalle Pätkikselle (jostain kumman syystä alkoi tehdä mieli suklaata, mistähän se voisi johtua..?)

  VastaaPoista
 4. Sirpa ja Kollo, onnittelut kerrottu!;)

  - - -

  Pupu L, "poika" kiittää!:D

  - - -

  Marika, kiitokset! Pätkiksellä on joskus semmonen paha vaikutus. Ilmankos munkin tekee suklaata AINA mieli.;D

  VastaaPoista
 5. Onnea! Meilläkin vietettiin juuri 5v päivää, tosin meillä se on keksitty kun oikeaa ajankohtaa ei tiedetä. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea onnea Pätkikselle! T.Mira & Roope-kisuli

  VastaaPoista
 7. Onnea Pätkylä! On se niin komee kisu <3

  VastaaPoista
 8. Pätkis kiittää onnitteluista ja kehuista!^^

  VastaaPoista
 9. Myöhäiset onnittelut Pätkikselle! On 3 päivää vanhempi, kuin meidän cockerspanieli Hipsu. Tämä on varmasti meriitti Pätkikselle. ;)
  Niin se aika tosiaan rientää. Viisi vuottakin menee hujauksessa. Niinhän sitä sanotaan, että hyvässä seurassa aika rientää. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Ja kyllä, Pätkis arvostaa suuresti voittaessaan koiran missä tahansa asiassa.:D Ja viisi vuotta, sehän on kissan iässä yksi hujaus vaan...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)