perjantai 8. lokakuuta 2010

Kissakuvahaaste 140: Tyyny

Annetaanpa kissoillekin nyt mahdollisuus omiin haasteisiinsa, etenkin kun Kissakuvahaasteen teemana on jotakin selvästi lorvimiseen liittyvää, siis tyyny. Näin perjantain kunniaksi käymme kuitenkin julkeasti vieraissa eli haastekissaksi valikoitui meillä tuossa keväällä kyläilemässä ollut iki-ihana jättisilmäinen tytsy nimeltä Varjo, jonka moni teistä varmasti vielä muistaakin. Kuinka Varjoa nyt voisikaan unohtaa, häh?


Tässäpä nyt kuitenkin tuon Varjon osoitus siitä kuinka kivoja tyynyjä meillä täällä Karvahelvetissä on. Anna iso hali, valtavan ihana tyyny! Liekö Varjo tykkäisi tyynyistämme edelleen yhtä paljon, jos tietäisi, että niissä on nykyään myös uskomattoman moderni koirankuolaverhoilu - kuten oikeastaan on aivan kaikella muullakin ulko-ovemme sisäpuolella olevalla esineistöllä, jos nyt aivan rehellisiä ollaan...

8 kommenttia:

  1. Siinäpä varjo, joka ei katoa sateellakaan : )

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä se onkin Varjon mielestä houkutteleva tuoksu.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa takaisin blogien ihmeelliseen maailmaan! ;)
    Uskomattoman moderni kuolaverhoilu liittyy kait jokaisen koiranomistajan arkeen. Meidän Mikki oikein lussuttaa suussaan milloin mitäkin... yleensä emännän vaatteita. Iiihanaa pukea pusero päällensä ja huomata hihan olen likomärkä.
    Lussuttaako kissanne kankaita suussaan? Vähän kuin vastapainoksi koiran kuolalla. Olen kuullut jonkun kissan hyvin pienimuotoisesti lussuttavan suussaan juuri tietyn tyyppisiä kankaita.

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Oli kiva palata tauolta.:p

    Ei meillä katit kankaita tai oikeastaan mitään muutakaan tietääkseni imeskele. Koira hoitaa kaiken lähmäyspuolen - tosin sekin vaan nuolee, pureskelee ja tökkii märällä nenällään (josta jää kivan harmaa jälki tummiin kankaisiin) kaikkea mitä sattuu keksimään.:>

    VastaaPoista
  5. Moi!Tulla loikkasin tänne sattuman saneleman kautta ja tulen uudelleen,aivan ihana blogi sinulla,tykkään kissoista,ihania.:)Tervetuloa käymään myös blogissani!

    VastaaPoista
  6. Kiva, että piipahdit ja tuuhan ihmeessä toistekin!:p Mäkin käväisen vastavierailulla tässä piakkoin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)