tiistai 1. helmikuuta 2011

Väijytys!

No nyt niillä on jo yksi yhteinen harrastus: lintubongaus! Tänään mokomat sen viimein keksivät, kun yksi rohkea tirppa uskaltautui parvekkeen kaiteelle kevättalven auringonsäteistä nauttimaan.


Eipä puluparka arvannut mitä selän takana, ikkunan toisella puolella, tapahtui. Ei, vaikka toinen vaanija välillä epäluuloisesti tuolle reviiritunkeilijalle haukkuikin. Juu, vielä on koiralla tuossa huomaamattomassa väijymistekniikassa parantamisen varaa... Ehkä ihan hyvä niin, sillä muutoin saattaisi muutama sulka hieman pölähdellä.

7 kommenttia:

 1. Ihan mahtava kuva! :D. Meilläkin vanhempi kissa on niin kova lintujen perään vaikka on täysin sisällä kasvanut (kun nuorempi navettakissana aloittanut ei kato niitä yhtään), että kun katsoimme jotain leffaa, jossa kuului korppien ääntä, niin salamana kissa oli parvekkeen ovea vasten seisomassa että kuka pentele hänen parvellekkeen on uskaltanut tulla :D. Ei tajunnut yhtään mistä ääni oikeasti tuli.

  VastaaPoista
 2. Laura, kannattaa kattoa luontodokkareita, jos taloudesta löytyy kissoja, jotka reagoi TV-lintuihin. Meillä ne dokkarit on kuumaa kamaa, etenki ton Sinnin mielestä. ;p

  - - -

  Lumikissa, joo. :p

  VastaaPoista
 3. Hehe, meillä linnut ovat tuon vanhemman pikkumäykyn mielestä jotain maailmankaikkeuden ärsyttävintä, siihen malliin pitää aina alkaa linnunlaululle haukkua! Ulkona varikset ovat kaikista linnuista pahimpia (haukun äkäisyydestä päätellen), sisällä taasen haukutaan niin Ylen TV-kanavien välimusiikki (se mikä tulee silloin kun näytetään tulevien ohjelmien lähetysaikoja) kuin linnunlaululla herättävä herätyskellokin. <3

  VastaaPoista
 4. Siinä on mäykyllä jo pahemman luokan lintuviha päällä. :p Caro harvemmin pihalla linnuille haukkuu, lähinnä vaan on äärimmäisen kiinnostunu erityisesti noista puluista (tahtois jahdata), joita meiän nurkilla pyörii eniten.

  VastaaPoista
 5. Hauska=D Meilläkin kissat seuraavat lintuja jos niitä sattuu parvekkeelle eksymään. Ja kummatkin naksuttavat ja mäkättävät, kuulostaa hassulle:D Javi ei kyllä välitä linnuista yhtään, oravat on kyllä vähän kiinnostavampia=)

  VastaaPoista
 6. Se naksuttaminen on Sinninkin bravuurihommaa. :D Pitäs joskus saada oikein videolle, on meinaan niin pöljän näköistä ettei mitään järkeä. Pätkis ei vissiin semmosta osaa ollenkaan tai ainakaan en oo nähny sen niin tekevän.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)