tiistai 29. toukokuuta 2012

Uimamaisteri 2012

Lupailin taannoin kuvia talviturkinheittoreissulta ja tässäpä niitä nyt viimein tulisi oikein isolla kauhalla ammennettuna. Kuten kuvista näkyy, vauhtia piisasi (milloinkas meillä ei!) eikä koira olisi malttanut pois millään lähteä, kun uimisen makuun pääsi. Tyyppi vain istua kökötti persiillään jorpakossa ilman elettäkään pois lähtemisen suuntaan, vaikka mitenkä huhuiltiin. Kun ei hievahda, niin ei hievahda. Kyllähän se sieltä lopulta mukaamme kirmasi, kun huomasi meidän ihan tosissamme pois rantsusta lähtevän, mutta pikkuisen nihkeää meinasi tuon yhteistyökyvyn suhteen olla. :p Vesipeto mikä vesipeto. Ja kuvista kiitoksia jälleen myös isännälle, hän kun otti näistä osan.
10 kommenttia:

 1. Ihana koiruus. Meidän koira on samanlainen vesipeto - pois ei lähdettäisi millään : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesipetojen kanssa ei tuu kesällä koskaan sitä ongelmaa, ettei keksis millä kuluttaa ylimääräistä koiraenergiaa. :p

   Poista
 2. Voi kuinka koiruli nauttii, levee hymy naamallaa!!

  VastaaPoista
 3. Noi korvat on aivan mahtavat :) Upeita tilanne kuvia, tässä nyt pitäs malttaa oman pojan talviturkinheittoa, ja meidän pikku laumamme kasvoi kultaisella noutajalla, nartulla vielä kaiken hyvän lisäksi. Onneksi ovat tuttuja entuudestaan ja hyvin on menny. Tässä nyt ekaa vesilenkkiä odotellessa :)

  T: Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosti onnea perheenlisäyksestä! :p Onko minkä ikäinen tapaus? Ei vissiin ihan pienen pieni kummiskaan, jos ennestään jo tunsivat? :)

   Poista
  2. Rouva täyttääpi seettämän loppukesästä, eli pari vuotta poekoo vanhempi. Tälläkin hetkellä vilkkaan viikonlopun ansiosta nukkuuvat tassut vastatusten :)

   T: Maarit

   Poista
  3. Jaahas, vai että vähän vanhempi nainen putkahti elämään. :D No ei sen iän niin väliä, ku juttuun noin hyvin tulevat. Kelpais Carolleki tommonen kaveri. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)