tiistai 5. kesäkuuta 2012

Laumanvartijoissa on eroja

Siinä missä Hollolan väliaikaisen "uusiolauman" kolme isointa vahtii reviiriään korvat terhakoina ja silmät lasittuneina ohikulkijoita tuijottaen, sen "pienimmän ison" oikein hyeenakarvat taivasta kohden suunnattuina rähjäten, hoitaa tämä kaikkein pienin asiat hieman toisin. Turvallisen välimatkan päässä portista se pitää yllä omaa vartiointitoimistoaan tehden sen joskus silloinkin, kun ei ehkä olisi tarvettakaan (ja kun se oikea tarve lopulta on, juoksee tämä vartija useimmiten häntä koipien välissä sisälle jatkaen huutoaan sitten sieltä käsin...). Siitä, kuinka pelottava on tämän vartijan olemus, käytös ja ulosanti, voidaan toki olla montaakin mieltä.
Videon taustalla saatatte kuulla yhden ujon viehkeän haukahduksen (on se kyllä niin kamalan vaimea, että tuskinpa kuulette...eiku täh?), joka arvatenkin kuuluu jollekin hieman mäyristä isommalle. Varmaan vaikea arvata, jotta kelle, kyseisen tyypin korvatkin kun tallenteella vilahtavat. Ja samaan aikaan taustalla Onnia ei voisi vähempää kiinnostaa, portilla kun ei oikeasti ollut yhtään ketään. Näin ollen videolle päätyneiden saksalaisten pikkukoirien ylireagointi on sen mielestä lähinnä täysin perusteetonta energiantuhlausta. "Vainoharhaisia ovat nuo tuon maalaiset, vainoharhaisia aivan kaikki!"

6 kommenttia:

 1. Ahahahhah, terhakka kaveri! Silti pikku hiljaa, salakavalasti ihastun vinttikoiriin koko ajan lisää... :)

  VastaaPoista
 2. Ihana. Meidän edesmenny seropi oli iihan samanlainen: kuulen jotain vai kuulemko sittenkään, no haukahtelen varmuuden varalle, josko se jokin älyäisi pysyä kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellasta ennaltaehkäisevää rikoksentorjuntaa toi tommonen toiminta. :p

   Poista
 3. Hehee, mahtava pikkuvahti! Ja voi ihanuus tuota vinttikoiran rentoutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuvahti kuulostaa mun korvaan tolla videolla ihan kotkottavalta kanalta. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)