tiistai 19. kesäkuuta 2012

Hurtta Pro -valjaat

Taidanpa hutkia perään vielä tämän päivän lenkkikuviakin. Näkyypi nyt ne valjaatkin näissä vähän paremmin. :) Tykkään noista kyllä mielettömästi, ei voi mitään. Erityisesti tuo miehekäs mustavihreä väri on hirmu kiva, sillä jos ihan rehellisiä ollaan (ja ollaanhan me), kaikki muut Hurtta Pro -valjaiden värivaihtoehdot ovat niin vastoin omaa makuani kuin vain väriyhdistelmät voivat olla... :p


Joku paikallinen luikero.

Hurtta Pro:n Y-valjaat.

Tuo kieli. O_o

Caron valjaat ovat kokoa 90, vaikka Hurtan kokotaulukko sanoo sakemannin asettuvan valjaskoon puolesta 100-110 cm:n kohdalle. Hollolan emännän kanssa kuitenkin soviteltiin Leon ysikymppisiä valjaita ja vaikka ne olivatkin malliltaan niskalenkkityyppiä eivätkä Y-valjaat, jäi niissä yhtä reilusti säätövaraa kuin noissa Carolle myöhemmin ostamissanikin. Kestää kyllä useamman kilon rotevoitumisen aivan huoletta eikä tuosta rotevoitumisesta ole Caron ruokahalun tuntien kovinkaan akuuttia pelkoa. ;) Että niin se vaan meidänkin rimpula olisi turhan isot valjaat saanut, jos olisin kokotaulukkoon sokeasti luottanut (joskin painotetaan nyt vielä, että Hurtan sivuilla kyllä mainitaankin taulukon olevan vain viitteellinen eikä vedenpitävä). Koirissa on aina eroja, tässäpä se taas nähtiin. 

Kuvaustauko.

Ja niin muuten, myös tuota kuvissa vilahtavaa heijastinhihnaa tulee käytettyä vetovyön kaverina, vaikka se on edellisessä postauksessakin mainittua "liian pitkää" hihnaa pidempi. Välttää tuokin silti, paremman puutteessa. Ei se ole niin justiinsa.

Ei se emäntä näköjään vetämättä perässä pysy.

Kesäpoikailua kukkakedolla.

Jooh, eiköhän siinä nyt ollut yhdelle päivälle tarpeeksi turhanpäiväistä jaaritusta. :p Karvahelvetti hiljeneekin nyt viimein tämän päivän osalta. Huomenna sitten mahdollisesti jotain muuta. Ehkä. Kenties.

4 kommenttia:

 1. Ihana kesäkuva toi viimonen. Pää vaa näkyy kukkakedosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, toi valtava kukkaketo veti puoleensa, ku oli niin tukalan ahistava ilma. x)

   Poista
 2. Meidän neidillä on myös tuollaset Hurtta Pro Y-valjaat, ja minusta ovat kyllä oikeinkin hyvät olleet.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)