perjantai 8. kesäkuuta 2012

Arpinaama

Kattokaa nyt miten komia...eikun öh, komee (mä mitää oulua ala täällä puhuu, ku lahtee sen pitää olla, perhana!) arpi sillä pojalla nyt tuossa nokassaan komeilee, vaikka ensin väitinkin, ettei siinä mitään ole. 


Kyllä nyt kelpaa kylillä esitellä, kunhan vain jättää visusti kertomatta sen, ettei miehekkään rouhea muisto menneestä tullutkaan kylän kovimman uroon kanssa vastapuolen täydelliseen nöyryyttämiseen saakka taistellessa, vaan siitä, kun sirpsakan pieni tyttöystävä hutki nenille ilman, että Carolla oli asiaan mitään sanomista... 


Joo, ei kerrota tuota kellekään. Älkää tekään kertoko. Me lähdetään tänään uusille treffeille Nanan kanssa ja ollaan kuin ei tiedettäis mistään arvista mitään. Nuo silmien välissä olevat patit ovat muuten hytykän puremia eli eivät osa toissapäiväistä arpea. Otus onkin rapsutellut itteään vime aikoina ahkerasti, noita kutiavia paukamia kun tuntuu olevan vähän siellä täällä karvojen seassa. Pari jälkeä julman kohtalon kokeneista punkeistakin sieltä seasta löytyy, ikävä kyllä.

Ja kannattipa muuten hehkutella "tosi hyvin" syövää koiraa. Hetihän se tänään aamuruoan kanssa lähti nirsoilemaan. :D Eipä ole eka kerta, kun vanha viisaus "se kellä onni on, se onnen kätkeköön" pitää paikkansa tässä maailmassa, vaikkei me sitä neuvoa kyllä koskaan noudatetakaan ja sen kyllä tuuristamme sitten huomaakin... Tällä kertaa voimme onneksi syyttää kuppiin tarjoiltua uutta ruokaa, M&M:n "Maukasta", jota taidettiin laitella esille hieman liikaa suhteessa vanhaan ja hyväksi todettuun murkinaan (älkää kysykö mitä kaikkea kupissa loppujen lopuksi oli, sillä isäntä "kokkasi" tänään). Illalla enemmän vanhaa tuttua ja vähemmän uutta huttua, niin jospa se siitä taas lähtisi sujumaan. Ehkä. Vannomatta paras kuitenkin.

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo Caro näyttää ihan hyvänkokoiselta koiralta ellei jopa vähän isoltakin. Anna Caron nirsoilla jos hän kerran haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso se ei kyllä missään nimessä oo, sen voin vakuuttaa "aika monta" sakemanniurosta kotipuolessa vuosien varrella nähtyäni. :p Keskikokoa. Enkä tykkää yhtään, jos kylkiluut näkyy. Hoikka saa toki olla, mut ei liikaa.

   Poista
 2. Heh, Caro sai siis tytön käsilaukusta nenilleen. :D Komee on arpi, sanokaa vaan kaikille "näkisit sen toisen osapuolen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset. Ei niiden kanssa voi pärjätä... Ja hyvä idea, täytyy käyttää tota! :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)