perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kolminkertaisesti hyvä mieli

Käydääs viimein haasteiden kimppuun, sillä niitä on kertynyt rästipinoon "jokunen" ja varmaan muutamat ovat ikävä kyllä jääneet talteenkin laittamatta, kun aina ei vaan muista. :( Pahoittelen, jos näin on päässyt käymään. Joka tapauksessa aina niiiiiiin ihana Saiva emäntineen haasteli meitä mukaan hyvän mielen haasteeseen, jonka ohjeistus kuuluupi näin:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Koska meillä on näitä karva-arseja kolme, kertoilen jokaisesta niiden omat kymmenen hyvää mieltä tuottavaa juttua. En haasta ketään, koska olen nähnyt tämän saman jo niin monessa blogissa, että onnistuisin taatusti haastamaan vain tyyppejä, jotka tämän ovat jo tehneet. :p Mutta tässä ovat ne meidän otusten hyvän mielen tuottajat.Sinni1. Auringossa kylpevä kesäparveke, jossa saa hengailla koko päivän.
2. Kaikenlaiset karvalelut ja -kankaat.
3. Päätön juoksentelu ympäri kämppää häntä oravamaisesti pörröllään.
4. Hyppiminen korkeisiin paikkoihin (mitä korkeammalle, sen parempi!).
5. Se, kun onnistuu tunkemaan väkisin jonkun syliin nukkumaan huolimatta sylin omistajan estelyistä ja/tai sylissä jo valmiiksi olevasta läppäristä, lehdestä tai muusta vastaavasta.
6. Se, kun voi nukkua koko yön ihmisen päällä niin, ettei ihminen kykene liikkumaan lainkaan.
7. Se, kun koira osoittaa suurta ihastustaan nuuskaisemalla tai lipaisemalla päälakea.
8. Se, kun Pätkis erehtyy olemaan pienen hetken ajan sähisemättä tai olematta muutoin epäsosiaalinen, kun sitä koittaa lähestyä.
9. Se, kun saa olla huomion keskipisteenä.
10. Uusi viherkasvi, joka on asetettu varomattomasti natustelukorkeudelle.Caro1. Kaikki mihin liittyy vesi (erityismaininta kuraojassa uimiselle, tietenkin).
2. Leikkikaverit (kuka tai mikä tahansa käy).
3. Lelut (kaikki käy, mutta erityisesti pallot).
4. Se, kun saa varastaa paikan valmiiksi lämmitetystä nojatuolista, josta ihminen vain pieneksi hetkeksi lähtee pois jotain jostain hakemaan.
5. Sana "VAPAA!"
5. Nakit.
6. Se, kun on hetken aikaa jaksanut sietää erinäisiä tylsiä toimenpiteitä (esim. kynsien leikkuuta tai korvien putsausta) enempiä hillumatta ja saa siitä kiitokseksi jotain meganamia keittiön kaapista.
7. Se, kun onnistuu hivuttautumaan kissan lähelle ilman, että saa kiitokseksi sähinää tai tassua.
8. Se, kun pääsee mukaan autoilemaan.
9. Se, kun joku silittää päälakea tai poskea niin, että alkaa ihan nukuttaa.
10. Se, kun lauma on koossa eikä kukaan yritä livistää minnekään. Pätkis1. Nukkuminen.
2. Ruoka (oikeastaan tämän listan voisi lopettaa jo näihin kahteen, mutta keksitään nyt väkisin jotain muutakin :D).
3. Se, kun joku harjaa karstalla kaulakarvoja tai niskaa.
4. Tietynlaiset ohuet ponnarilenkit.
5. Juuri lämpeämään laitetun saunan ylin laude.
6. Se, kun voi mennä kakalle monta kertaa päivässä eikä ikinä tarvitse siivota omia jälkiään (ei edes peittää sitä taideteosta, mikä tuli tunteella pellettien sekaan väännettyä).
7. Se, kun saa rynkyttää väkivaltaisesti kiinni olevia ovia, kunnes joku ei enää kestä kuunnella ja alistuu avaamaan.
8. Se, kun voi kiusata ihmistä seuraamalla sen perässä jatkuvasti huomiota märisten ja kun sitä huomiota lopulta märinään väsähtäneeltä ihmiseltä saa, voikin paljastaa, ettei mikään tarjottu huomionantokeino kelpaakaan (kunhan tuli vaan ajankuluksi kiusattua).
9. Juominen kaikkialta, missä vettä on vähääkään tarjolla.
10. Räsymatto, joka menee jännittävästi rullalle, kun sen kanssa painii.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! :)