sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Sattuipa kerran juhannuksena

Niin kivaa kuin se olisikin viettää juhannusta ison veden äärellä mökkeillen, ei meidän laumalla moista mahdollisuutta ollut. Niinpä oli vain yritettävä tehdä kaupunkijussista niin luonnonläheinen kuin vain mahdollista. Tämän me teimme tietysti porukalla ulostellen (onneksi Ouluun sattui tosi näpsäkkä kesäsää), joskin rajallisista talutus- ja kantoraajoista johtuen ulosteltiin kerrallaan vain parin elikon voimin. Pitäisi kai hommata sellaiset pöljät kuomulliset lemmikkirattaat, jonne voisi kissuudet reippaamman ulkoilun ajaksi survoa. Siinä sitä olisi taas naapureilla ihmeteltävää, tämä katras jos koko porukalla ulkoilemaan lähtisi, jo pelkät valjastelevat kissatkin kun tuntuvat suurta ihmetystä tuolla kylillä herättävän. Pätkishän oli muuten lähellä saada elämänsä viimeisen slaagin törmättyämme käytävässä naapurin taaperoon, joka jo muutenkin reissua kauhistuneen kissaparan nähdessään karjaisi täysiä "MIIIIAAAAAAUUUUU!!!!" Pätkiksen ilme, noh, turha sitä on tässä yrittää kuvailla, se olisi nimittäin pitänyt ite jokaisen nähdä. Sen verran kaikui kyllä omissakin korvakäytävissä seuraavien minuuttien ajan, etten yhtään ihmettele, miksei kissa(kaan) suuremmin kyseistä kohtaamista arvostanut. :D

Ensimmäisessä satsissa, juhannusaattona, happihyppelivät tosiaan kissat (siitä reissusta kuvia myöhemmin) ja seuraavana päivänä Pätkis yhdessä Caron kanssa. Nämä kuvat ovat eiliseltä eli siltä jälkimmäiseltä reissulta, kuten tuon pystykorvan olemassaolosta saattaa joku osata päätelläkin, eh.


Carolus kahlittiin julkeasti puuhun...


...mutta hyvä se siellä varjossakin oli vahtia pitää.


Sillä aikaa toisella puolella auringonottoaluetta...


...nautiskeli kesästä ja kukkasista joku toinen.


Joku, jonka silmin maailma oli lähes pelottavan suuri...


...mutta silti aika kiehtovaa vaihtelua elämään kumminkin.


Laittelen teille vielä myöhemmin näytille ainakin yhden videon Pätkiksen "sporttisesta" liikehdinnästä heinikossa, reissun valokuvasaldo kun jäi aika laiskanlaiseksi. Palaillaan siis seuraavan kerran video(ide)n merkeissä. :)


2 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit! :)