lauantai 15. syyskuuta 2012

Sinni ja Leevi

Satunnaisia kuvia Sinnin ja Leevin elokuisista tarhahetkistä kuvattuna sekä kännykameralla että järkkärillä niin alkuillan auringon helliessä kuin juuri ennen hämärääkin (ja senhän noista kuvista sitten huomaakin, heh!).8 kommenttia:

 1. Ai kuinka herttainen tuo viimoinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi totisesti osaa ton söpöltä näyttämisen. :)

   Poista
 2. Mulla oli viime yönä unikavereina Sinnin ja Leevin kaksoiolennot, nimeltään Pipsa ja Hilma... Hieman rupes huvittaa, kun katsoin näitä kuvia ja tajusin, miten samannäköisiä nämä otukset ovat niihin nähden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta. :D Lieköhän olivat seurausta näistä postauksista vaiko ihan vain sattumaa. Hauska juttu joka tapauksessa, oli miten oli. :p

   Poista
 3. Kyllä se oli ihan sattumaa, molemmat otukset ovat yli kymmenvuotiaita... :) Ystävän vanhempien kissat olivat siis seurana... Hilma RAKASTAA jauhelihaa ja mä sain sen mun viereen oletettavasti vain siitä syystä, että olin just syönyt jauhelihapitsaa. :D Pipsa taas rakastaa ihmisiä ja nukkui koko yön mun polvitaipeissa, hivenen oli jäykät koivet, kun en tietenkään raaskinut liikahtaakaan, kun kerrankin sain kissoja viekkuun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku juu, tuli ehta ajatusvirhe eli aattelin sun nähneen UNTA semmosista kissoista. :D

   Poista
 4. Vaude mikä killi :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)