sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Sisäkissasta villieläimeksi...

...tai ainakin melkein. :p Tässä teille kolme kännykällä kuvattua videota (pahoittelen, kun tuo yksi on niin turkasen pieni kuvattuani sen "pystysuunnassa". Näkyy toki isompana, jos katsotte YouTuben puolella) viime kuulta, jolloin Pätkis pääsi elämänsä ensimmäiselle (tai ainakin elämänsä ensimmäiselle meidän laumamme jäsenenä, tarkennetaan, sillä sitä aiemmista reissuista en kummoisia tiedäkään) peltolenkille Caro seuranaan. Äänestä päätellen suuri ja avara maailma herätti paljon lennokkaita ajatuksia, mutta millaisia, se jääköön jokaisen ite pääteltäväksi. Sinniä emme mukaan ottaneet ihan siitä tutusta syystä, että homma olisi mennyt sen osalta pelokkaana heinikossa kyhjöttämiseksi toisin kuin Pätkiksellä, joka totisesti ymmärtää, mikä on se pääpointti siinä harvinaislaatuisessa vapaa-ajanvietteessä nimeltä "kävelylenkki luonnossa".


10 kommenttia:

 1. Ihana Pätkis, ihan paras hetki on se, kun Caro käy nuuhkasemassa Pätkiksen nenää eikä saakaan turpiinsa, lähentymistä selkeästi havaittavissa, vaikkakin katti jäätyi kyllä ihan totaalisesti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tosiaan aina saa turpiinsa enää nykyään, vaikka onhan Pätkis edelleen tosi epäluuloinen Caroa kohtaan ja päivittäin sille sähisee. :p Kyl ne tossa kesällä taas lähentyivät hieman, ku ulkoilivat kahestaan ilman Sinniä. Kaipa Pätkis sai Carosta tietyllä tavalla "tuttua turvaa" tuolla pelottavassa ulkomaailmassa. :)

   Poista
 2. Pätkis, ihana Pätkis "yksin" pellolla ympärillään koko valtava maailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vain arvailla miten äärettömältä maailma tuolta heinikon tasolta katottuna näyttikään. :p

   Poista
 3. Voi Pätkis! Kuulostaa niin surkealta tuo marina :D <3

  VastaaPoista
 4. Caro kävi tarkistamassa, että Pätkiksellä on pellolla kaikki kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aina se piti - ja pitää - silmällä, että lauma pysyy kasassa. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)